Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ντραγκόφσκι από άλλο πλανήτη - Χάρισε το εισιτήριο του τελικού με 6-5 στα πέναλτι

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ο Παναθηναϊκός, νικώντας στα πέναλτι τον ΠΑΟΚ.Εκπληκτικός ο Ντραγκόφσκι στον αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, έστειλε το «τριφύλλι» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ήταν ένας ημιτελικός - θρίλερ, με τον ΠΑΟΚ που είχε χάσει με 1-0 στην Τούμπα… Παναθηναϊκός
(Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι (57′ Σένκεφελντ), Αράο, Μλαντένοβιτς, Ζέκα (76′ Βαγιαννίδης), Τσέριν, Παλάσιος (85′ Λημνιός), Μπερνάρ (106′ Γερεμέγεφ), Μπακασέτας, Ιωαννίδης (76′ Σπόραρ). ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης (4′ Κουλιεράκης), Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ (73′ Ντεσπόντοφ), Α. Ζίβκοβιτς (85′ Μουργκ), Κωνσταντέλιας (110′ Μάρκος Αντόνιο), Τάισον (73′ Οζντόεφ), Τόμας (73′ Σαμάτα).

Δείτε τα γκολ του αγώνα ΠΑΟ - ΠΑΟΚ:

Το 0-1 από τον Ζιβκοβιτς

Το 0-2 από τον Κεντζιόρα

Το 1-2 από τον Λημνιό

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο σοβαρός τραυματισμός του Μπάμπα

Νωρίτερα, όπως μετέδωσε το iEidiseis, «πάγωσε» το γήπεδο μετά τη σύγκρουση Μπάμπα - Βαγιαννίδη στον αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Και οι δύο βρέθηκαν στο έδαφος, με όλους να τρέχουν πάνω στον Μπάμπα.

Λίγο πριν από το δραματικό φινάλε του αγώνα ΠΑΟ - ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, ο γιατρός του ΠΑΟ πήγε στον Μπάμπα και όλο το γήπεδο «πάγωσε».

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ Μπάμπα τραυματίστηκε στο κεφάλι σε μια διεκδίκηση για κεφαλιά στην περιοχή του ΠΑΟΚ.

Στο γήπεδο εισήλθε φορείο και το ειδικό αυτοκινητάκι για να αποχωρήσει ο Μπάμπα, που δέχθηκε και ένα χειροκρότημα από την εξέδρα.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε βίντεο από τον τραυματισμό του Μπάμπα Ράχμαν

Keywords
Τυχαία Θέματα