Παναθηναϊκός - Προμηθέας 91-79: Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός για 20η φορά στην ιστορία του (vid)

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί του Προμηθέα και να στέφεται Κυπελλούχος για 20η φορά στην ιστορία του.

Κυπελλούχος Ελλάδος στέφθηκε ο Παναθηναϊκός για 20ή φορά στην ιστορία του, με τους «πράσνιους» να επικρατούν του Προμηθέα στον τελικό του ΟΑΚΑ με σκορ 91-79 κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση

απέναντι σε έναν δυνατό και ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Το σύνολο του Όντεντ Κάτας είδε τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνο Μήτογλου να πρωταγωνιστούν στην αναμέτρηση τόσο στον επιθετικό όσο καις τον αμυντικό τομέα, με τον Μάριο Χεζόνια να στέκεται άξιος συμπαραστάτης.

Σημειώνεται ότι ο Προμηθέας έφτασε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος έχοντας ηττηθεί ισάριθμες φορές, όμως η ομάδα του Μάκη Γιατρά κατάφρε να δυσκολέψει τους αντιπάλους της και να κρατηθεί κοντά στο σκορ για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Αναλυτικότερα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ολοκλήρωσε τον αγώνα με 25 πόντους και ο Μάριο Χεζόνια με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ απο το αντίπαλο στρατόπεδο ξεχώρισε ο Τζιαν Κλαβέλ με 23 πόντους και ακολούθησαν οι Τζέριαν Γκραντ (17 πόντους, 6 ασίστ), Τζεράι Γκραντ (18 πόντους, 4 ριμπάουντ).

Αναλυτικά το σκορ στα δεκάλεπα: 20-15, 45-41, 68-58, 91-79

Δείτε το βίντεο:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣΤΕΛΙΚΟΣΚΥΠΕΛΛΟΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα