Πανταζής, Κοκκίνου και Χατζηγιάννης σε φοβερό παραλήρημα στο Mega: «Πού με βρήκε ο άνθρωπος;»

Ο Λευτέρης Πανταζής, η Έλλη Κοκκίνου και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε μεγάλα κέφια στο «Σπίτι με το Mega».Η σκηνή του show «Σπίτι με το Mega», γέμισε με την παρουσία του ο πληθωρικός Λευτέρης Πανταζής
και της Έλλης Κοκκίνου τους οποίους υποδέχτηκαν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ρούλα Κορομηλά.…

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ευχαρίστησε τον Λευτέρη Πανταζή για την ευκαιρία που του έδωσε στα πρώτα του βήματα και μαζί διηγήθηκαν πως έγινε αυτό. Συγκεκριμένα ο Λευτέρης Πανταζής είπε: «Ερχόμουν στην Κύπρο και τραγουδούσα και όταν έφευγα στο αεροδρόμιο έβλεπα ένα CD ενός μικρού, όμορφου παιδιού και λέω «να είναι καλός αυτός;». Το CD έγραφε «Μιχάλης Χατζηγιάννης».

Πήρα το CD, πήγα στην Αθήνα, βρήκα από πίσω το τηλέφωνο, πήρα τηλέφωνο. Το σήκωσε ο διευθυντής του ΡΙΚ με τον οποίο κλείσαμε ραντεβού και ήρθε ο Μιχάλης μαζί του στην Αθήνα», για την πρώτη τους γνωριμία.

Αμέσως μετά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πρόσθεσε ότι: «Πήρα ένα τηλέφωνο μέσω του τότε συνεργάτη μου και λέω «είναι δυνατόν να παίρνει εμένα στο σχολείο; Πού με βρήκε ο άνθρωπος;». Και κάποια στιγμή μιλήσαμε στο τηλέφωνο, δεν ξέρω αν με κατάλαβε με τα κυπριακά, με κάλεσε και μου είπε ότι θέλει να πάω μαζί του στο Ποσειδώνιο», συμπλήρωσε.

Η Έλλη Κοκκίνου και ο Λευτέρης Πανταζής ερμηνεύουν το «Σ'αγαπώ»:

Keywords
Τυχαία Θέματα