Παραλήρημα τουρκικών ΜΜΕ: Η Ψέριμος είναι τουρκική, όπως και τα Ίμια

«Νησί αμφισβητούμενης κυριαρχίας η Ψέριμος», λέει η ΤουρκίαΚαθημερινές πλέον οι προκλήσεις από την Τουρκία προς την Ελλάδα. Τόσο από τον ίδιο τον Ερντογάν και μέλη της κυβέρνησης, όσο και από τον τουρκικό Τύπο. Τελευταίο σχόλιο για το…

«Μην πάτε διακοπές στα ελληνικά νησιά»

Την ίδια στιγμή, προκλητική εμφανίστηκε και η παρουσιάστρια του CNN Turk, Χαντέ Φιράτ, η οποία συμβούλευσε τους Τούρκους πολίτες να μην επισκεφτούν τα νησιά που «έχει βάλει στο

μάτι» η Τουρκία.

Η Χαντέ Φιράτ παρουσίασε ακόμα και χάρτη στο CNN Turk με τα νησιά, στα οποία θα πρέπει να κάνουν τουριστικό εμπάργκο οι Τούρκοι πολίτες. Μάλιστα εκτός από τα ελληνικά νησιά, η δημοσιογράφος έδειξε και τις αμερικανικές βάσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη.

Η παρουσιάστρια έδειχνε τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα και είπε «Ανώτατος αξιωματούχος μου είπε πως οι επενδύσεις των ΗΠΑ σε αυτά τα σημεία είναι τεράστιες. Επίσης η Αγκυρα με τίποτα δεν πιστεύει πως αυτό συμβαίνει για τη Ρωσία. Η Ελλάδα πήρε αέρα και υψώνει τείχος και αυτό ενισχύει αυτό το γεγονός. Οι ΗΠΑ συγκεντρώνουν στην Ελλάδα όλα τα κεφάλαια και τις δυνάμεις τους».

Στη συνέχεια έδειξε χάρτη με τα ελληνικά νησιά στα οποία η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία και είπε «Αγαπημένοι τηλεθεατές, πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας. Επισκέπτεστε αυτά τα νησιά. Κοιτάξτε, αυτά τα στρατικοποίησαν και ασχολούνται με την Τουρκία. Εστω για φέτος, τα χρήματά σας να τα ξοδέψετε στην Τουρκία. Φέτος μην ξοδέψετε τα χρήματά σας στους Ελληνες. Κάνουμε έκκληση».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παραλήρημα, ΜΜΕ, Ψέριμος, Ίμια,paralirima, mme, pserimos, imia