Πάτρα: «Δεν είχε εφημερία η γιατρός που υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς»

Άκυρο νομικά είναι το πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς των Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα υποστηρίζει ο δικηγόρος των συγγενών της.O δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δήλωσε ότι το πιστοποιητικό θανάτου της 69χρονης γυναίκας είναι άκυρο. Στο ντοκουμέντο, που παρουσίασε η…

Το ακριβό δώρο στον γιατρό της Τζωρτζίνας
από Ρούλα και Μάνο

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ο εντατικολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, Ανδρέας Ηλιάδης, ο άνθρωπος που φρόντιζε την 9χρονη Τζωρτζίνα μετά την εγκεφαλοπάθεια, δέχτηκε ένα πολύ ακριβό δώρο από την οικογένεια Δασκαλάκη.

Οι γονείς των κοριτσιών του έδωσαν ως δώρο ένα ρολόι, αμέσως μετά την πρώτη ανακοπή της 9χρονης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η πράξη αυτή έλαβε χώρα όταν η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, κατάλαβε πως ο κ. Ηλιάδης την έχει υποψιαστεί για τη στάση της.

Αντικρίζοντας το ρολόι, ο γιατρός τους ενημέρωσε την επόμενη μέρα ότι δεν συνηθίζει να δέχεται ακριβά δώρα, με τους γονείς ωστόσο να επιμένουν να το πάρει.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, το κόσμημα εν τέλει χαρίστηκε σε μία οικογένεια με οικονομικά προβλήματα, των οποίων το παιδί έδινε μάχη στο νοσοκομείο του Ρίου.

Εντωμεταξύ, σε αναρτήσεις της στα social media η 33χρονη φέρεται να έγραφε τα καλύτερα λόγια για τον εν λόγω γιατρό, λέγοντας χαρακτηριστικά «του οφείλουμε τη ζωή σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα