Πάτρα: Καταπέλτης ο Μάνος κατά Ρούλας - «Αυτή σκότωσε την Τζωρτζίνα»

Όσα κατέθεσε επί οκτώ ώρες στο Ανθρωποκτονιών ο Μάνος Δασκαλάκης. Η αποκάλυψη για το χαστούκι στη Ρούλα μια μέρα πριν πεθάνει η Ίριδα.Επί οκτώ ώρες κατέθετε ο Μάνος Δασκαλάκης στο ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ την Πέμπτη (16/6), αναφορικά με τους θανάτους των τριών παιδιών του. Ο 30χρονος μίλησε για τη ζωή του στην Πάτρα με την Ρούλα…

Τι τον ρώτησαν οι αστυνομικοί

Όπως αναφέρθηκε επίσης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»,

οι αστυνομικοί επέμειναν στο τι συνέβη στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Μαλένα, ενώ τον ρώτησαν πού βρισκόταν όταν το παιδί έφυγε από τη ζωή και πώς το έμαθε ο ίδιος.

Ακόμα, ρωτήθηκε πότε έφυγε από το σπίτι κι αν πήρε πράγματα μαζί του, καθώς επίσης και πού βρισκόταν όταν ενημερώθηκε για την Ίριδα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αρχικά, ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε ότι βρισκόταν σε ένα διαμέρισμα, το οποίο υποτίθεται θα νοίκιαζε αφότου έφυγε από το σπίτι της οδού Μπιζανίου.

Στη συνέχεια όμως άλλαξε την κατάθεσή του κι επέμεινε ότι βρισκόταν στο σπίτι του πατέρα του, όταν τον ειδοποίησε η Δήμητρα Πισπιρίγκου - αδερφη της Ρούλας - ότι κάτι συνέβη στο βρέφος.

Σημειώνεται ότι το σπίτι του πατέρα του βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την κατοικία όπου διέμενε με την 33χρονη και τα παιδιά τους, γι’ αυτό και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, έφτασε τόσο σύντομα και πριν από το ΕΚΑΒ.

Keywords
Τυχαία Θέματα