Πάτρα: Τελειώνει το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά – Θα καταθέσουν οι γονείς

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις το Σαββατοκύριακο στο θρίλερ με τα τρία νεκρά κοριτσάκια στην Πάτρα. Όλα συνηγορούν πως μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νέα στοιχεία για τους θανάτους, ενώ αστυνομικές και ιατροδικαστικές αρχές τονίζουν πως είμαστε στο τελικό στάδιο.Μία πρώτη σαφή εικόνα έχουν σχηματίσει οι Αρχές για την υπόθεση της Πάτρας, που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο, προκειμένου να λαμψει η αλήθεια για τον ξαφνικό θάνατο…

Θα καταθέσουν οι γονείς για τους θανάτους των κοριτσιών - «Κλειδί» οι τοξικολογικές

Οι τοξικολογικές βρίσκονται στο στάδιο της ανάλυσης, το οποίο περιλαμβάνει δύο φάσεις:

«Η πρώτη αφορά στη σύγκριση της δοσολογίας των φαρμάκων που λάμβαναν, βάσει ιατρικών συνταγών, η Τζωρτζίνα, αλλά και η 3,5 ετών Μαλένα, που απεβίωσε τον Ιούλιο του 2019. Η σύγκριση θα γίνει προκειμένου να διαπιστωθεί αν η φαρμακευτική αγωγή στα δύο παιδιά δινόταν αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών ή αν υπήρξε υπερδολογία φαρμάκων, είτε εσφαλμένη, είτε επί σκοπώ. Η δεύτερη φάση ανάλυσης αφορά στην ενδεχόμενη ύπαρξη δηλητηρίων, μη ανιχνεύσιμων από τις συμβατικές τοξικολογικές εξετάσεις».

Συγκεκριμένα, θα διερευνηθεί από τους ειδικούς η ύπαρξη ουσιών, όπως τα παράγωγα του καλίου, οι οποίες είναι δύσκολα ανιχνεύσιμες σε έναν οργανισμό, αλλά μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο με τέτοιο τρόπο που να φαίνεται ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια, όπως η καρδιακή ανεπάρκεια.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Realnews, θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τον θάνατο τουλάχιστον των δύο παιδιών, της Μαλένας και της Τζωρτζίνας, εφόσον έχουν πλέον ολοκληρωθεί και αυτά τα στάδια των τοξικολογικών εξετάσεων.

Κατόπιν, θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις των προσώπων που έχουν σχέση με την υπόθεση. Ενώ, αναμένονται και οι καταθέσεις των γονιών των κοριτσιών.

Keywords
Αναζητήσεις
ειδησεισ
Τυχαία Θέματα