Πέθανε η Ελένη Καριολάκη από το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» - Ήταν 4 μέρες νεκρή στο σπίτι

Ο σύζυγος της ήταν τέσσερις μέρες στο ίδιο σπίτι με την σορό της.Η Ελένη Καριολάκη η γνωστή τηλεπερσόνα που ο κόσμος την γνώρισε μέσα από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» πέθανε σε ηλικία 55 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Super Katerina», η…

Ο σύζυγος όταν ρωτήθηκε για αυτό ανέφερε ότι «Αυτή μου το έκανε έτσι. Δεν καθάριζε καθόλου. Ήταν συνέχεια πάνω στο κρεβάτι».

Σύμφωνα με τους γείτονες ο συνταξιούχος σύζυγος της Ελένης Καριολάκη δεν είναι σε θέση να αυτοσυντηρηθεί και τον βοηθάει η γειτονιά.

Ενώ είχαν γίνει καταγγελίες και στην υγειονομική

υπηρεσία αλλά και στη φιλοζωική για τα σκυλιά που ήταν μέσα στο σπίτι και ήταν ατάιστα για μέρες.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, Σταύρο Μπαλάσκα, τα πρώτα συμπεράσματα από την νεκροψία κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια.

Ενώ όσον αφορά το σπίτι που δεν ήταν σε καλη κατάσταση ανέφερε ότι «Από το σπίτι απόπνεε συνεχώς δυσοσμία και γι’ αυτό ίσως να μην το κατάλαβε ο σύζυγός της. Δεν είναι και απολύτως ισορροπημένος άνθρωπος».

Η Ελένη Καριολάκη γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα και έγινε γνωστή μέσα από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», εκεί την γνώρισε ο κόσμος μέσα από ένα χορευτικό σόου που είχε παρουσιάσει τότε στους κριτές.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Ψηνάκης είχε ξετρελαθεί μαζί της τότε.

{https://www.youtube.com/watch?v=MJ2-Rkmc7xM}

Το 2017 η Ελένη είχε επιστρέψει στο talent show, στην προσπάθεια της να παρουσίασει για άλλη μια φορά τις δυνατότητές μπροστά στους κριτές.

{https://www.youtube.com/watch?v=-6jn7M2hDwE}

Keywords
Τυχαία Θέματα