Πέτρος Φιλιππίδης: Παραιτήθηκε από την υπόθεση ο Θέμης Σοφός

Ο Θέμης Σοφός δεν εκπροσωπεί πια τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τι λέει ο νέος του δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος και ο έντονος διάλογος με την Φαίη Σκορδά. Ο Θέμης Σοφός, παραιτήθηκε από συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, την υπεράσπιση του οποίου ανέλαβε ο κ. Δημητρακόπουλος και η κ. Μπακιρτζίδου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν συνεργάτες της εκπομπής «Αλήθειες…

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε για την υπόθεση στο Πρωινό ενώ υπήρξε

και μια στιγμή έντασης με την Φαίη Σκορδά. Ο γνωστός δικηγόρος αποκάλυψε πώς ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα κάνει ούτε μήνυση, ούτε αγωγή κατά των τριών ηθοποιών που τον έχουν καταγγείλει, δηλαδή των Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπης Αναστασοπούλου και Λένας Δροσάκη.

ο δικηγόρος, ερωτηθείς από τον Γιώργο Λιάγκα, αποκρίθηκε ότι «η ψυχολογική κατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη, δεν είναι καλή, όπως δεν είναι κάθε ανθρώπου που βρίσκεται στην φυλακή», προσθέτοντας με νόημα ότι «στα δύσκολα καταλαβαίνεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι και ποιοι όχι».

«Ε, δεν θα στεναχωρηθούμε κιόλας που δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση», είπε η Φαίη Σκορδά για να της απαντήσει ο κ. Δημητρακόπουλος «Δεν σας είπα να στενοχωρηθείτε ούτε να μην στενοχωρηθείτε. Σε δύσκολη στιγμή μπορεί να βρεθεί ο καθένας. Τότε είναι δίπλα στον άνθρωπο αυτόν μόνο η μάνα και ο δικηγόρος του. Όλοι οι άλλοι είναι εκεί για τα στιγμιαία φλας και την δημοσιότητα».

Η συζήτηση συνεχίστηκε σε έντονο ύφος. «Έχουμε νομικό πολιτισμό στην Ελλάδα. Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Πρέπει να καταδικαστεί αμετάκλητα κάποιος, να το πει η Δικαιοσύνη ότι είναι βιαστής. Μετά από τότε μπορεί ο καθένας να τον πει βιαστή. Κρατήστε μια επιφύλαξη. Να τον λέτε κατηγορούμενο, ότι αντιμετωπίζει βαρύτατα αδικήματα είναι άλλο και να εκφράζετε τα συναισθήματα σας, ακόμη και να βρίζετε σε λογικά και επιτρεπτά από το νόμο πλαίσια, αυτό ναι, αλλά αν δεν καταδικαστεί κάποιος, δεν μπορούμε να λέμε ότι είναι βιαστής. Αν αθωωθεί, τότε;».

Keywords
Τυχαία Θέματα