Πέτρος Κουσουλός: Με δική του εκπομπή στην τηλεόραση

Ο Πέτρος Κουσουλός διανύει μια δημιουργική περίοδο, με μια νέα ενημερωτική εκπομπή στα σκαριά και την αναμονή της γέννησης του τρίτου του παιδιού. Ο Πέτρος Κουσουλός ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στην πρεμιέρα της εκπομπής του Κώστα Τσουρού στο Mega. Μιλώντας στην κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο εκδότης και δημοσιογράφος έκανε αναφορά τα νέα τηλεοπτικά του σχέδια.

Συγκεκριμένα ο Πέτρος Κουσουλός έκανε λόγο για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει: «Υπάρχουν συζητήσεις σε ότι αφορά μία εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή κι εκτιμώ ότι πολύ σύντομα θα έχουμε νέα», είπε για το νέο του εγχείρημα. Αφορά μια νέα εβδομαδιαία ενημερωτική βραδινή εκπομπή που αναμένεται να βγει στον αέρα σε λίγο καιρό.

Επίσης μίλησε για τους λόγους που αποχώρησε από τις «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Δεν είχε προσχεδιαστεί, υπήρξαν συζητήσεις με το κανάλι αλλά και ένα project που για συγκεκριμένους λόγους δεν προχώρησε. Στις αρχές Ιουλίου κλήθηκα να διαπραγματευτώ με τους υπεύθυνους της παραγωγής κι υπήρξε μία διάσταση μεταξύ αυτού που ζητούσα εγώ και αυτού που αντιπρότεινε το κανάλι κι ως εκ τούτου δεν ακολούθησε η ανανέωση», πρόσθεσε. Ειδικότερα είπε πως σχεδίαζαν μια βραδινή νέα εκπομπή μαζί με τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία δεν προχώρησε.

Σε λίγες ημέρες ο Πέτρος Κουσουλός θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά, όπως είπε τα συναισθήματα είναι μοναδικά κάθε φορά. Για τη σύντροφό του, Ευαγγελία είπε: «Η Ευαγγελία έχει κλείσει και τις 40 εβδομάδες της κύησης. Έχω δύο παιδιά, αλλά ο τρόπος που βιώνεις ένα τοκετό και μία εγκυμοσύνη είναι πρωτόγνωρος, είναι μοναδικά τα συναισθήματα», συμπλήρωσε στη νέα infotainmaint εκπομπή του Mega που έκανε πρεμιέρα στις 23/9.

Δείτε όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός στο Mega:

Keywords
Τυχαία Θέματα