Πιστοποιητικό εμβολιασμού: «Όχι» και διαφωνίες για την κατάργηση στην Ελλάδα

Διαφωνούν Θεόδωρος Βασιλακόπουλος και Γκίκας Μαγιορκίνης για το ενδεχόμενο κατάργησης του πιστοποιητικού εμβολιασμού. Τα «όχι» στη νέα άρση. Αντίθετος με το σενάριο της κατάργησης του πιστοποιητικού εμβολιασμού εμφανίστηκε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Ο καθηγητής Πνευμονολογίας ρωτήθηκε σχετικά και είπε πως διαφωνεί με την προσέγγιση του Γκίκα Μαγιορκίνη, ο οποίος…

Από την πλευρά του, πάντως, ο Γκίκας Μαγιορκίνης, μέλος της Επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας, καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής

Σχολής στο ΕΚΠΑ, είχε δηλώσει σε αρκετές τοποθετήσεις του τις τελευταίες ημέρες, πως το Covid Pass είναι θέμα λίγων εβδομάδων να καταργηθεί, προαναγγέλοντας ουσιαστικά μεγάλες αλλαγές στα μέτρα κατά της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, για το πότε θα καταργηθεί το Covid Pass στην εστίαση, στα θέατρα, στα καταστήματα λιανικού εμπορίου, ο κ. Μαγιορκίνης απάντησε:

«Στους επόμενους ένα με δύο μήνες. Θεωρώ ότι 50% πριν το Πάσχα να συμβεί αυτό, ίσως και τη Μεγάλη Εβδομάδα να μην έχουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα