Πιθανό απαγορευτικό απόπλου τις επόμενες μέρες - Τα «επικίνδυνα» δρομολόγια

Άνεμοι έως και 8 μποφόρ στο Αιγαίο μπορεί να φέρουν απαγορευτικά απόπλου μέσα στη Μ. Εβδομάδα.Με άστατο καιρό μπήκε η Μεγάλη Εβδομάδα με κύριο χαρακτηριστικό τους ισχυρούς βοριάδες στα πελάγη και όχι μόνοι οι οποίοι όμως ευτυχώς θα υποχωρήσουν. Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, οσοι…

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο προγνωστής της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος ο οποίος αναφέρει πως «οι πολύ ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις βοριάδες θα χαρακτηρίζουν τον καιρό και την Μ.

Δευτέρα και την Μ., Τρίτη Aπό το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης θα εξασθενήσουν και θα ανέβει λίγο η θερμοκρασία. Από την Μ. Πέμπτη στα βόρεια δεν θα λείψουν κάποιες τοπικές βροχές ή μπόρες».

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τα μποφόρ

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τους ισχυρούς ανέμους, τη Μ. Τρίτη αναμένονται στα δυτικά άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ και τη Μ. Τετάρτη σταδιακά θα εξασθενούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πιθανό,pithano