«Πλημμύρισαν» από κόσμο οι παραλίες - Μποτιλιάρισμα στους δρόμους

Χιλιάδες εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και πήγαν στις παραλίες, καθώς σήμερα άνοιξαν οι πλαζ. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις δημιουργήθηκε και μποτιλιάρισμα. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Οι παραλίες σε όλη την Ελλάδα «πλημμύρισαν» με κόσμο μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς σήμερα άνοιξαν οι πλαζ.

Χιλιάδες πολίτες εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό με τις υψηλές θερμοκρασίες και έσπευσαν για μία βουτιά στη θάλασσα.

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι στις πλαζ δουλεύουν από το πρωί σε εντατικούς ρυθμούς, ώστε

να εξυπηρετήσουν τους λουόμενους.

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις η κοσμοσυρροή στις παραλίες για μια βουτιά ήταν αρκετά μεγάλη, ώστε να δημιουργηθεί κίνηση στους δρόμους.

Χαρακτηριστικά, δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα σε σημεία της λεωφόρου Βουλιαγμένης, ενώ αυξημένη ήταν η κίνηση και στην Ποσειδώνος, από τον Άλιμο μέχρι τη Γλυφάδα.

Σημειώνεται, ότι τη μετάβαση στις παραλίες και η μετακίνηση επιτρέπεται αφού πρώτα στείλετε SMS με τον κωδικό «6» στο 13033. Υπενθυμίζεται ότι δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός.

Οι ομπρέλες θα έχουν απόσταση 4 μέτρων μεταξύ τους, ενώ σε κάθε ομπρέλα επιτρέπεται να κάθονται 2 άτομα, εκτός και εάν πρόκειται για οικογένεια.

Ακόμη, στις παραλίες έχουν τοποθετηθεί διάδρομοι, πάνω στους οποίους θα μπορούν να κινούνται οι λουόμενοι, ώστε να εξασφαλιστεί ότι θα τηρούνται οι μεταξύ τους αποστάσεις.

Παράλληλα, υπάρχει υποχρέωση για χρήση αντισηπτικών, καθώς και επισταμένης απολύμανσης πριν τη χρήση της ξαπλώστρας από λουόμενους.

Υποχρεωτικά θα είναι τα self test και οι μάσκες για τους εργαζόμενους, ενώ όπως και στα καταστήματα εστίασης δεν επιτρέπεται η μουσική.

Δείτε φωτογραφίες από τις παραλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέσα από τον φακό της EUROKINISSI:

ΠΑΡΑΛΙΕΣΠΑΡΑΛΙΑΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣΚΟΡΟΝΟΙΟΣΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑΕΙΔΗΣΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα