Πότε έρχεται η κορύφωση του ακραίου καύσωνα και πότε το τέλος

Σε συνθήκες καύσωνα ζει η Ελλάδα τις τελευταίες μέρες, όμως ακόμη δεν έφτασε η κορύφωση. Όλες οι εκτιμήσεις. Σάκης Αρναούτογλου, Γιάννης Καλλιάνος, Κλέαρχος Μαρουσάκης βλέπουν άνοδο της θερμοκρασίας. Πότε φτάνει το τέλος του καύσωνα και πώς θα φτάσουμε στον Δεκπαενταύγουστο.Ο ακραίος καύσωνας που σαρώνει την Ελλάδα είναι σε εξέλιξη, ενώ δεν είδαμε ακόμη την κορύφωσή του. Οι μετεωρολόγοι αναμένουν κορύφωση τη Δευτέρα και την Τρίτη, διάρκεια
του καύσωνα μέχρι…

Κλεάρχος Μαρουσάκης: Ισχυρό θερμό κύμα θα μας οδηγήσει κοντά στο Πάσχα του Καλοκαιριού

Ο Κλεάρχος Μαρουσάκης βλέπει πολύ υψηλές θερμοκρασίες μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο, ενώ δεν αποκλείει βίαιες βροχοπτώσεις.

«Όπως τονίσαμε και παραπάνω δεν είναι εύκολα προσδιορίσιμο το πότε θα ολοκληρώσει τη δράση του αυτό το πολύ ισχυρό κύμα καύσωνα στη χώρα μας. Τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία θέλουν θερμοκρασίες κοντά στους 43° με 45° μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη. Στη συνέχεια θα οδηγηθούμε σε μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας για να ακολουθήσει και πάλι ένα ισχυρό θερμό κύμα που θα μας οδηγήσει κοντά στο Πάσχα του Καλοκαιριού (15Αυγουστος).

ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΙΣΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Το είδαμε τις προηγούμενες εβδομάδες στη δυτική και κεντρική Ευρώπη όπου τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες ακολούθησαν βίαιες βροχοπτώσεις. Δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν μια τέτοια ακολουθία καιρικών φαινομένων συμβεί και στη χώρα μας κοντά στις 15 Αυγούστου και μετά».

{https://www.facebook.com/klearhos.marousakis/posts/4125393197528810}

Keywords
Τυχαία Θέματα