Πότε φτιάχνει ο καιρός στην Αθήνα

Βροχή και χαμηλότερες θερμοκρασίας το σκηνικό του καιρού σε όλη τη χώρα. Ο καιρός ξαναφτιάχνει σε λίγες ώρες. Η πρόγνωση των μετεωρολόγων.Ολόκληρη τη χώρα σαρώνει η κακοκαιρία «Denise» με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Σε αντίθεση με τον καιρό των τελευταίων ημερών, η Αττική ξύπνησε την Τετάρτη σε ένα βροχερό και άκρως…

Τάσος Αρνιακός: Πότε ξεκινά νέα κακοκαιρία

Όπως

ανέφερε από χθες ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, μέχρι το βράδυ της Τετάρτης η κακοκαιρία θα σαρώσει όλη τη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και δυνατούς ανέμους

Τα φαινόμενα θα αρχίσουν σιγά σιγά να εξασθενούν.

Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, η θερμοκρασία έπεσε γιατί οι άνεμοι γύρισαν σε δυτικοί, όμως γρήγορα θα γυρίσουν πάλι σε νοτιάδες που θα ανεβάσουν το θερμόμετρο.

Η βελτίωση του καιρού θα ξεκινήσει από την Πέμπτη, την Παρασκευή περιμένουμε ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα, το Σάββατο θα είναι καλός ο καιρός, καθώς ένα καινούριο σύστημα έρχεται την Κυριακή και θα επηρεάσει κυρίως τις δυτικές περιοχές και θα κατέβει προς την Αφρική.

Παναγιώτης Γιαννόπουλος: Ήλιος στην Αθήνα Πέμπτη και Παρασκευή

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, βροχές θα σημειωθούν στα Δωδεκάνησα ενώ ηλιόλουστος αναμένεται γενικά ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα.

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου προβλέπονται κάποιες τοπικές βροχές στο ανατολικό Αιγαίο.

Σάββατο και Κυριακή προβλέπεται συννεφιά σε όλη τη χώρα και ίσως την Κυριακή βρέξει τοπικά, με νοτιάδες ξανά στο Ιόνιο.

Στην Αττική προβλέπονται σήμερα, τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι, βελτίωση αναμένεται συνέχεια. Ηλιοφάνεια προβλέπεται για την Πέμπτη και την Παρασκευή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 με 20 βαθμούς.

Μικρή πτώση θα σημειωθεί την Κυριακή.

Έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ μέχρι το βράδυ της Τετάρτης

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

Μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (23-11-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και τη νότια Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Την Τετάρτη (23-11-2022) καθώς το σύστημα θα κινηθεί ανατολικότερα θα επηρεάσει και τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, αλλά τα ισχυρά φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, τη δυτική και τη νότια Κρήτη και από το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα. Αργά το βράδυ τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα (κυρίως περιοχή Καστελόριζου) και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα εξασθενήσουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα