«Πρέπει να κρατήσουμε δυνάμεις» λέει ο Άδωνις για το ενδεχόμενο μείωσης του ΦΠΑ στα τρόφιμα

«Η εποχή δεν είναι για διαρκή παροχολογία και διαρκή αίτημα για νέα μέτρα. Η χώρα μας μπορεί να βρεθεί στο στόχαστρο των αγορών και τότε η βενζίνη θα είναι από τα μικρότερα προβλήματα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.Ως ένα σύνθετο πρόβλημα χαρακτήρισε το θέμα της ακρίβειας ο Άδωνις Γεωργιάδης,
καθώς πέρα από τις παγκόσμιες πληθωριστικές πιέσεις και τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία, «θα πρέπει να συνυπολογίσουμε…

Ερωτηθείς για τη μείωση του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής, είπε ότι «αυτό είναι ένα από τα εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει η Κυβέρνηση, αλλά δεν μπορούμε να παίρνουμε μέτρα κάθε μέρα γιατί η οικονομική κρίση δεν είναι κάτι που θα τελειώσει άμεσα και θα χρειαστεί να κρατήσουμε δυνάμεις», κάνοντας μάλιστα παρομοίωση με έναν μαραθώνιο.

Σε ότι αφορά την αισχροκέρδεια, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι οι τόσο οι έλεγχοι, όσο και τα πρόστιμα που επιβάλλονται είναι συνεχή.

Τέλος και μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε έκπληκτος από τη συνέντευξη του κ. Ανδρουλάκη στο «Βήμα» στην οποία «υποστήριξε ότι η Επιστρεπτέα Προκαταβολή δόθηκε χωρίς κριτήρια – κάτι που δεν ισχύει – και κακώς η Κυβέρνηση αποφάσισε να μην επιστραφεί ένας μέρος αυτής» και ζήτησε οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ να ερωτηθούν για τη θέση του κόμματος τους σχετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρέπει, Άδωνις, ΦΠΑ,prepei, adonis, fpa