Πρωτομαγιά: Πάρτι στο διαδίκτυο για το ΚΚΕ-Viral η συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας για την εργατική Πρωτομαγιά, παρά την απαγόρευση. Στο Σύνταγμα το ΠΑΜΕ όρισε αποστάσεις για τους διαδηλωτές και η εικόνα από ψηλά είναι

εντυπωσιακή. Χιλιάδες σχόλια για τη συνάθροιση στα Social Media.

Εν μέσω αυστηρών μέτρων προστασίας πραγματοποιήθηκαν στο Σύνταγμα συμβολικές συγκεντρώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, από συνδικάτα και κόμματα της Αριστεράς.

Οι οργανωτές τοποθέτησαν αυτοκόλλητα στο οδόστρωμα για να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας, δημιουργήθηκαν οι πρώτες σειρές, και οι υπόλοιποι συγκεντρωμένοι στοιχήθηκαν αναλόγως, δημιουργώντας εντυπωσιακές εικόνες από την πλατεία μέχρι την βασιλίσσης Αμαλίας και τον Άγνωστο Στρατιώτη.

Στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα έδωσε το παρών και ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος συμμετείχε στην πορεία φορώντας την προστατευτική μάσκα. Δείτε φωτο:

 

«Αυτή την εργατική Πρωτομαγιά του 2020 τη γιορτάζουμε μέσα στις ειδικές, δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά με το βλέμμα όλων μας στραμμένο την επόμενη μέρα κατά την οποία θα έρχεται στην επικαιρότητα όλο και πιο επιτακτικά το βασικό δίλημμα, το βασικό ερώτημα που χρειάζεται απάντηση: Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα; Εμείς απαντάμε σοσιαλισμός. Χρειάζεται μια νέα κοινωνία δίκαιη, με την εργατική τάξη, το λαό πραγματικά στην εξουσία. Για να προστατεύει την Υγεία του λαού, για να υπάρχει ευημερία στον ελληνικό λαό. Καλή δύναμη, καλό κουράγιο σε όλους και όλες. Χρόνια πολλά» δήλωσε ο γγ. Του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

 

 Ακολούθως ο ΓΓ του ΚΚΕ μετέβη στη ΛΑΡΚΟ όπου κατά την ομιλία του στους εργαζόμενους κράτησε μόνο το γαρύφαλλο. Δείτε φωτό:

 

Την ίδια ώρα, τόσο οι δημόσιες τοποθετήσεις κορυφαίων στελεχών του Περισσού, όσο και οι πρώτες εικόνες από την …συνάθροιση ανά δεκάδες στο Σύνταγμα κατέκλυσαν το διαδίκτυο, σηκώνοντας κύμα αντιδράσεων και επιστρατεύοντας πλείστη όση από τη φαντασία των Ελλήνων χρηστών.

Δείτε τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου για τη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα