Ράγισαν καρδιές στη δίκη της Έμμας: Αγκαλιές και κλάματα της μητέρας της με την γυναίκα που έλαβε το νεφρό της 21χρονης

Οι γονείς της Έμμας συνάντησαν τη γυναίκα που έλαβε το νεφρό της κόρης τους στη Θεσσαλονίκη. Η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας συνάντησε έξω από τα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη την γυναίκα που έλαβε το νεφρό της κόρης της και κατάφερε να επιβιώσει. Τη χαϊδεύει στο κεφάλι και…

Συγκλονιστικές στιγμές στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης
- Οι γονείς είδαν τη λήπτρια του νεφρού της Έμμας

Η λήπτρια του νεφρού της Έμμας δίπλα στους γονείς της άτυχης κοπέλας:

«Ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι πολύ συγκινημένη», δήλωσε η Μαρούλα Χωραφά, 52χρονη γυναίκα που επί 10 χρόνια έκανε αιμοκάθαρση, μέχρι την ημέρα που έλαβε το νεφρό της Εμμανουέλας. Η μητέρα της φοιτήτριας, Κέλλυ Καμπάκη, εμφανώς συγκινημένη δήλωσε ότι «αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου».

«Χθες όλη μέρα έκλαιγα, σήμερα χαμογελάω. Αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου. Και το πιο σημαντικό είναι πως είναι καλά. Όταν πήραμε την απόφαση για τη δωρεά οργάνων δεν ξέραμε τίποτα. Δεν γνωρίζαμε τι σημαίνει ούτε πώς θα νιώσουμε» είπε η μητέρα της Εμμανουέλας και υπογράμμισε την επιθυμία της 21χρονης: «Ήταν αυτό που μας είχε πει το παιδί μας, η επιθυμία της πραγματικότητα. Αλλά τώρα εκ των υστέρων βλέπουμε ότι είναι μια πολύ μεγάλη κίνηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα