Ράνια Σχίζα: Το «σενιόρα Σούλα» είναι ένα μικρό παράσημο, πήρα αγάπη από την τηλεόραση

Η Ράνια Σχίζα μίλησε για τη ζωή της στο Στούντιο 4 και τον ρόλο της στις Σαββατογεννημένες που έχει «γράψει» στους τηλεθεατές.Η Ράνια Σχίζα βρέθηκε στο Στούντιο 4 με αφορμή τη θεατρική παράσταση ΑΡΑΦ που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Αποθήκη. Η ηθοποιός παράλληλα εξομολογήθηκε στιγμές που σημάδεψαν τη ζωή της και ενίσχυσαν…

Μετά από 13 χρόνια πορείας στο θέατρο ήρθε ο ρόλος της Σούλας στις Σαββατογεννημένες στου

Γιώργου Καπουτζίδη: «To σενιόρα Σούλα δεν είναι βάρος, είναι ένα μικρό παράσημο. Είθισται τους καλλιτέχνες να τους μαθαίνουν στην τηλεόραση. Ήταν η πρώτη μου δουλειά και ήρθε μετά από 13 χρόνια θεατρικής πορείας.

Δεν είναι εύκολο πράγμα η τηλεόραση, είναι ένα μεγάλο σχολείο, μεγάλη άσκηση. Πήρα το βάπτισμα του πυρός δίπλα στον Λευτέρη Βογιατζή στο θέατρο και η τηλεόραση ήταν λίγο τζιζ. Ήταν κάτι διαφορετικό και δεν υπήρχε χρόνος για κάτι άλλο τότε.

Δεν είχα κάποια προκατάληψη. Όταν διάβασα το σενάριο των Σαββατογεννημένων «κατουρήθηκα». Κάναμε μια λήψη με Ράντου και Μπαλανίκα για να δούμε πώς γράφουμε και όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα.

Εγώ εξέλαβα πολλή αγάπη από την τηλεόραση, άκουσα πολύ ωραία πράγματα, τύπου «είσαι φίλη μου». Πολύ πρόσφατα άκουσα το «σενιόρα Σούλα» από δυο παιδιά πηγαίνοντας στο θέατρο. Βλέπεις ότι σε ξέρουν παιδιά που δεν είχαν γεννηθεί τότε», είπε για τον ρόλο της στην δημοφιλή σειρά.

Η Ράνια Σχίζα μιλά για τις Σαββατογεννημένες:

Μιλώντας για τις κόρες της καμαρώνει γιατί έχουν σπουδάσει αυτό που αγαπούσαν. Η μία είναι γυμνάστρια, έχει κάνει πρωταθλητισμό και πλέον είναι προπομήτρια. Η άλλη είναι χορεύτρια και ζει στο Βερολίνο. Πάντα προσπαθούσε να βρίσκεται σε ένα λεπτό όριο, ώστε να μην τις πνίγει με την υπερπροστασία.

Δείτε το απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα