Ρέντη: Βρέθηκαν υπολείμματα ναυτικής φωτοβολίδας - Ενδέχεται αυτή να τραυμάτισε τον αστυνομικό

Τουλάχιστον 25 είναι οι σεσημασμένοι από τους 424 προσαχθέντες μετά τα επεισόδια στον Ρέντη.Υπό εξέταση είναι τα ευρήματα τα οποία εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ., στον Ρέντη, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Πέμπτη (07/12) στον αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα,…

Τα νεότερα για την υγεία του αστυνομικού που τραυματίστηκε βαριά

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο

της Νίκαιας ο 31χρονος αστυνομικός, που τραυματίστηκε βαριά από ναυτική φωτοβολίδα κατά τα επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της Πέμπτης (07/12), στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στον Ρέντη, όταν βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Σάββατο (09/12) η εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» του MEGA, οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την υγεία του αστυνομικού, καθώς είναι σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Υπενθυμίζεται ότι η ναυτική φωτοβολίδα βρήκε τον αστυνομικό στον μηρό και έχει την ιδιότητα να μην σβήνει. Έτσι, έμεινε για ώρα μέσα στον μηρό του αστυνομικού και συνέχιζε να καίει, προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία, και φέρεται να έχει βρει τη μηριαία αρτηρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί αναμένεται σήμερα να κάνουν μία νέα επέμβαση καθώς χθες λόγω της κατάστασης της υγείας του ήταν αδύνατον. Ακόμα, ιδιαίτερα θετική είναι η ανταπόκριση του κόσμου να δώσει αίμα για τον 31χρονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρέντη, Βρέθηκαν, - Ενδέχεται,renti, vrethikan, - endechetai