Ρούλα Πισπιρίγκου: Mε το e-mail του Μάνου «tanalias219» οι αναζητήσεις για την κεταμίνη

Με λογαριασμό του Μάνου Δασκαλάκη οι ύποπτες αναζητήσεις στο διαδίκτυο - «Το διαχειριζόταν η Ρούλα».Η προφυλακισμένη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου παραδέχτηκε χθες πως έψαχνε μέσα από το διαδίκτυο πληροφορίες για θανατηφόρες ουσίες. Όπως υποστήριξε, ήθελε να διαπιστώσει από μόνη της,…

Εικόνες «ντοκουμέντα» για την κεταμίνη

Εντωμεταξύ, ο τηλεοπτικός σταθμός «Mega» έφερε χθες στο φως εικόνες που κατά το ρεπορτάζ του καναλιού αποτελούν ντοκουμέντα από τις αναζητήσεις της 33χρονης

στο διαδίκτυο για κεταμίνη.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ:

- Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε 27 αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων από τις 12/01/2022 ως τις 30/03/2022, οπότε και συνελήφθη.

- Την περίοδο 12/01/2022 με 16/01/2022, που η Τζωρτζίνα δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε «αναισθητικά φάρμακα».

- Στις 17/01/2022, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε βιβλία ενός εκδοτικού οίκου που σχετίζονται με αναισθησίες. Στους διαδικτυακούς τόπους των εν λόγω βιβλίων υπάρχουν αναφορές σε χρήση κεταμίνης. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως η κεταμίνη μπορεί σε μεγάλες δόσεις να δημιουργήσει προβλήματα υγείας ή ακόμα και να οδηγήσει στον θάνατο.

Στις 26/01/2022, ενόσω η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν, η Ρούλα Πισπιρίγκου «πήγε» διαφήμιση από το Google για προϊόντα τύπου κεταμίνης, αλλά ακόμη και για την ίδια την κεταμίνη.

Κατά τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ωστόσο. δεν έχει γίνει γνωστό τι αναζητήσεις είχε κάνει προκειμένου να τις εμφανίσει η Google τις εν λόγω διαφημίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, -mail, Μάνου 219,roula pispirigkou, -mail, manou 219