Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναζητήσεις για φαρμακευτικές ουσίες στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας

«Μίλησε» το τάμπλετ το οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου έβαλε στο φέρετρο της Τζωρτζίνας.Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και της Ρούλας Πισπιρίγκου πέφτουν σαν «βόμβα», καθώς νέα στοιχεία για το θρίλερ με τον θάνατο των τριών κοριτσιών έρχονται συνεχώς στο φως. Λίγο…

Όπως μεταδόθηκε λίγο αργότερα στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, οι διαφημιστικές προσφορές

της Google αναφορικά με την κεταμίνη, εμφανίζονταν στο τάμπλετ τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Το κρίσιμο εύρημα για την κεταμίνη που «καίει» τη Ρούλα

Νωρίτερα, ήρθε στο φως ακόμα μια αποκάλυψη για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Live News, η κεταμίνη είχε χορηγηθεί αρκετή ώρα πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα, αφού είχε προλάβει να μεταβολιστεί από τον οργανισμό της.

Αυτό αποδεικνύεται από την εξέταση ούρων, στην οποία βρέθηκε η ουσία nor – κεταμίνη. Κατά συνέπεια, προκύπτει ότι ο θανατηφόρος παράγοντας χορηγήθηκε πολύ νωρίτερα στην 9χρονη, αφού εντοπίστηκε και στα ούρα της.

Έτσι, όταν ειδοποιήθηκαν οι γιατροί, δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι ώστε σώσουν το άτυχο κορίτσι. Υπενθυμίζεται, ότι η κεταμίνη δόθηκε σε εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα στη Τζωρτζίνα, ικανή «να σκοτώσει ελέφαντα», όπως είχε αναφερθεί από τους ειδικούς.

Η αποκάλυψη αυτή δίνει νέα τροπή στην υπόθεση, αφού γίνεται σαφές πως η κεταμίνη δεν μπορεί να χορηγήθηκε κατά λάθος από τους γιατρούς, καταρρίπτοντας με αυτόν τον τρόπο της επιχειρηματολογία της 33χρονης κατηγορούμενης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Αναζητήσεις, Τζωρτζίνας,roula pispirigkou, anazitiseis, tzortzinas