Ρούλα Πισπιρίγκου: Εικόνες «ντοκουμέντα» για την κεταμίνη - Οι αναζητήσεις της στο διαδίκτυο

Εικόνες «ντοκουμέντα» από τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο για κεταμίνη.Ο τηλεοπτικός σταθμός «Mega» έφερε στο φως της δημοσιότητας εικόνες που κατά το ρεπορτάζ του καναλιού αποτελούν ντοκουμέντα από τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο για κεταμίνη. Σύμφωνα με το…

Πάτρα: Μόνο μία δόση κεταμίνης, 1.000mg, σκότωσε την Τζωρτζίνα

Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας Ηλιάδης,

ο Εντατικολόγος και Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών ο οποίος πάλεψε να κρατήσει στη ζωή τη μικρή Τζωρτζίνα, μίλησε στην Real News για την υπόθεση της Πάτρας.

«Εάν στο αίμα της Τζωρτζίνας βρέθηκαν 6,5 mg/ml κεταμίνης, με βάση υπολογισμούς, κάποιος πρέπει να της χορήγησε από 800 mg/ml έως ένα γραμμάριο. Άρα αν η δράστις έκλεψε κεταμίνη από νοσοκομεία, πρέπει να είχε 15 αμπούλες. Θεωρώ αδύνατον να έκλεψε τέτοια ποσότητα», λέει ο Δρ. Ηλιάδης.

Ο επιστήμονας εκτιμά πως η μοιραία δόση ήταν συμπυκνωμένη σε μεγάλο φιαλίδιο και πως δεν εκλάπη από νοσοκομεία. «Δεν θα μπορούσε να κάθεται και να σπάει αμπούλες. Το θέμα φυσικά είναι πώς βρέθηκε αυτή η ποσότητα στα χέρια του ανθρώπου που ήθελε να σκοτώσει την Τζωρτζίνα; Στο διαδίκτυο μπορείς να αγοράσεις τα πάντα».

Ο Ανδρέας Ηλιάδης φέρεται να είχε διαμηνύσει τους συναδέλφους του στην Αθήνα να προσέχουν τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχοντας κατά του το σύνδρομο Μινχάουζεν.

«Σκέφτηκα, όχι το ''απλό Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου'', αλλά το πιο περίπλοκο και σπάνιο, το θανατηφόρο Μινχάουζεν, για το οποίο μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες σε πιο προχωρημένα συγγράμματα. Οι δράστες με αυτό το σύνδρομο φτάνουν να δολοφονούν τους ανθρώπους που είναι δίπλα τους. Προσπάθησα να το αποκλείσω αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα», είχε δηλώσει.

Οι νέες 60 καταθέσεις!

Οι καταθέσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στην 18η ανακρίτρια αναμένεται να φέρουν νέες αποκαλύψεις. Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχουν έτοιμη μία λίστα με τα ονόματα 60 προσώπων, που θα κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών (σ.σ. Ίριδα και Μαλένα). Ανάμεσα σε αυτούς ανήκουν οι γονείς του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Οι μάρτυρες που θα καταθέσουν για τον θάνατο της Μαλένας είναι όλοι οι γιατροί αλλά και το προσωπικό που ανέλαβε την νοσηλεία της όσο εκείνη μπαινοβγαινε στα νοσοκομεία.

Για την Ίριδα, ο αριθμός τον μαρτύρων, σύμφωνα με την Real News, είναι περιορισμένος καθώς το παιδί έχασε την ζωή του όσο βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα