Σάκης Αρναούτογλου: Μπόρες, καταιγίδες και αξιόλογες χιονοπτώσεις στις 12/3

Καλός, αλλά και με συννεφιές ο καιρός το Σαββατοκύριακο. Η πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου.Ηλιοφάνεια και αυξημένες νεφώσεις σε συγκεκριμένα σημεία της χώρας θα έχουμε το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί του Σαββάτου θα έχουμε ηλιοφάνεια σε όλο το ανατολικό…

Στη Θεσσαλονίκη, από το πρωί του Σαββάτου θα έχουμε βροχές μέχρι το μεσημέρι, ενώ οι μπόρες θα επιμείνουν σε Πέλλα, Πιερία και

Ημαθία. Η θερμοκρασία από 8 έως 13 βαθμούς.

Την Κυριακή, στα δυτικά θα έχουμε νέες συννεφιές όπως και στη Β.Ελλάδα, ενώ δεν αναμένονται βροχές παρά μόνο μια θολούρα στην ατμόσφαιρα.

Τη Δευτέρα θα έχουμε πυκνές συννεφιές στα ΒΔ της χώρας και κατά μήκος των συνόρων στα ανατολικά, με τις βροχές να κάνουν την παρουσία τους στο βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο. Το βράδυ οι βροχές θα ενταθούν.

Την Τρίτη, το σκηνικό αλλάζει και η χώρα θα καλυφθεί από έντονες συννεφιές και θα έχουμε άστατο καιρό παντού εκτός από την Κρήτη. Μάλιστα στην αν. Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε και έντονα φαινόμενα, ενώ αναμένονται χιόνια στα ορεινά της χώρας.

Την Τετάρτη, ο άστατος καιρός θα μεταφερθεί ανατολικότερα, αλλά θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες σε δυτική και ανατολική Ελλάδα.

Αναλυτικά ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου

{https://www.youtube.com/watch?v=bzEvOEgXV_E}

Keywords
Τυχαία Θέματα