Σάκης Αρναούτογλου: Χιόνια από 17/1 - Η πορεία με τις πυκνές χιονοπτώσεις ανά ώρα, αναλυτικοί χάρτες

Καιρός που θα θυμίζει άνοιξη την Πέμπτη, αλλά το κρύο είναι μπροστά μας. Ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου.Συννεφιά που θα φέρει νέα φαινόμενα, αλλά και ηλιοφάνεια σε πολλά σημεία της χώρας ο καιρός της Πέμπτης. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα έχουμε βροχές σε Ήπειρο και…

Στην Θεσσαλονίκη,

αρκετή συννεφιά τα ξημερώματα και το πρωί και από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε αρκετό ήλιο. Η θερμοκρασία από 9 έως 17 βαθμούς.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι επίσης ανοιξιάτικος σε ολόκληρη την Ελλάδα με κάποιες συννεφιές στα δυτικά τα οποία στη συνέχεια θα κινηθούν ανατολικά.

Όμως από το Σάββατο, ένα ψυχρό κύμα θα έρθει στην Ελλάδα από τα βόρεια της χώρας με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν βροχές στην Ήπειρο και στη συνέχεια από τις 13:00 θα έχουμε χιόνια στη Δυτική Μακεδονία και στα Βόρεια της Θράκης. Ταυτόχρονα θα έχουμε παγερούς βοριάδες και από τις 17:00 καταφθάνουν χιονοσύννεφα. Ετσι θα έχουμε χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Θεσσαλίας, αλλά και στη Μακεδονία και τη Θράκη. Ωστόσο όσο βραδιάζει στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία θα έχουμε πιο έντονες χιονοπτώσεις ακόμη και στα πεδινά ίσως και στη Θεσσαλονίκη.

Την Κυριακή οι χιονοπτώσεις θα εντοπίζονται και πολύ κοντά ακόμη και στη Λαμία και μια ζώνη βροχών θα αγγίζει την Αττική.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα βελτιωθεί με εξαίρεση την Κρήτη όπου θα έχουμε βροχές.

Αναλυτικά ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου

{https://www.youtube.com/watch?v=-oAt0UxL92Y}

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα