Σάκης Αρναούτογλου: Νέο κύμα καύσωνα την ερχόμενη βδομάδα - Ο καιρός μέχρι 26/7

Συνεχίζονται τα 40αρια και τις επόμενες μέρες. Η πορεία του καύσωνα από τον Σάκη Αρναούτογλου.Για ένα νέο κύμα καύσωνα την επόμενη βδομάδα μίλησε ο Σάκης Αρναούτογλου, με την θερμοκρασία ωστόσο να ανεβαίνει και άλλο την Παρασκευή. Ειδικότερα, από το πρωί της Παρασκευής θα έχουμε…

Στη Θεσσαλονίκη, επίσης ηλιοφάνεια από το πρωί και ξαστεριά το βράδυ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 42 βαθμούς.

Το Σάββατο, ζέστη και πολύ ζέστη με βοριάδες

στο Αιγαίο από 4 έως και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα κεντρικά από 41 έως 42 βαθμούς, στους 39 στα βόρεια και στους 36 στα νότια.

Την Κυριακή, ηλιοφάνεια επίσης από το πρωί, αλλά ενισχύονται οι βοριάδες καθώς θα πνέουν 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος φωτιάς. Η θερμοκρασία στους 37 στα βόρεια στους 38 στα κεντρικά και στους 33 στα νότια.

Τη Δευτέρα, οι ενισχυμένοι άνεμοι παραμένουν ισχυροί στο Αιγαίο, ενώ θα έχουμε επίσης πολύ ζέστη. Η θερμοκρασία στους 37 βαθμούς στα κεντρικά, στους 38 στα βόρεια και στους 33 στα νότια.

Την Τρίτη το ίδιο σκηνικό με ζέστη αλλά θα ενισχυθούν οι ΒΑ άνεμοι τόσο στην Αττική όσο και στην Εύβοια. Η θερμοκρασία στα κεντρικά από 38 έως 40, στους 42 στα δυτικά και στους 35 στα ανατολικά.

Από Τετάρτη όμως το κύμα καύσωνα θα επανέλθει και στις 19 με 20 Ιουλίου θα έχουμε 40-41 βαθμούς, στις 21-22 Ιουλίου θα πάμε σε 42αρια - 43αρια και στις 25 με 26 Ιουλίου θα έχουμε τις πρώτες νότες δροσιάς.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

{https://www.youtube.com/watch?v=BkZoAHyyzKQ}

Keywords
Τυχαία Θέματα