Σαλαμίνα: Ο 71χρονος πήγε για καφέ μετά τη δολοφονία της 43χρονης (Βίντεο)

«Έσπασε» και ομολόγησε στους αστυνομικούς τη γυναικοκτονία ο 71χρονος δράστης. Πώς έγινε το έγκλημα που «πάγωσε» τη Σαλαμίνα.«Τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και τρελάθηκα». Αυτά φέρεται να ήταν τα λόγια του 71χρονου δολοφόνου της 43χρονης στους Αστυνομικούς. Η Γεωργία που είχε καταγγείλει 3 μέρες πριν…

Λίγο αργότερα, ο 71χρονος τηλεφώνησε σε στενό φίλο του και αποκαλώντας το θύμα με απρεπείς χαρακτηρισμούς, του εκμυστηρεύτηκε ότι τη εκείνος τη σκότωσε: «Εγώ τη σκότωσα την π....α, την ξ....α. Σάγαπώ, έχω ακόμα μια σφαίρα...», φέρεται να του είπε.

Οι αστυνομικοί

τον εντόπισαν, λίγες ώρες μετά στην ίδια περιοχή. Οι αρχές τον εντόπισαν από το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου - με το οποίο πραγματοποίησε κλήση σε γνωστό του πρόσωπο - αλλά και από το αυτοκίνητο, το οποίο ανήκε στο θύμα και στο οποίο βρέθηκε το όπλο.

Τρεις μέρες πριν είχε καταγγείλει την κακοποίησή της

Υπενθυμίζεται πως την εφαρμογή panic button (κουμπί πανικού), με την οποία ειδοποιείται η Αστυνομία σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, είχαν εγκαταστήσει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας στο κινητό τηλέφωνο της 43χρονης.

Και αυτό διότι μόλις την περασμένη Παρασκευή είχε καταγγείλει το σύντροφό της για ξυλοδαρμό. Η 43χρονη άκουσε τις συμβουλές των αστυνομικών και άλλαξε σπίτι για την ασφάλειά της, μετακομίζοντας στην οικία της μητέρας της. Ο δράστης, όμως, την εντόπισε εκεί και την αιφνιδίασε.

Πάντως από τις καταθέσεις γειτόνων της 43χρονης προκυπτει η 43χρονη μητέρα ενός παιδιού, ζούσε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του δράστη κατά τη διάρκεια των 7 ετών που είχαν σχέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα