Σετιέν: «Τα πράγματα θα αλλάξουν όταν θα κερδίζουμε παιχνίδια»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, διέψευσε τις φήμες που αναφέρουν πως υπάρχει αναβρασμός στα εσωτερικά της ομάδας και τόνισε την σημαντικότητα των επόμενων αγώνων.

Μετά την ισοπαλία της Μπαρσελόνα με την Θέλτα και σε συνδυασμό με την χθεσινή νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Εσπανιόλ οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος δύο βαθμούς πίσω από τους Μαδριλένους. Φήμες που κυκλοφορούν, αναφέρουν πως στα ενδότερα των Καταλανών επικρατεί αναβρασμός και μερικοί από τους παίκτες τσακώθηκαν μετά τον αγώνα στο "Μπαλαΐδος". Ο Ισπανός τεχνικός Κίκε

Σετιέν, διέψευσε αυτά τα λεγόμενα και αναφέρθηκε στην προσήλωση που πρέπει να δείξουν οι παίκτες στον επερχόμενο αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στις 30 Ιουνίου.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Μέσα στην ομάδα ο καθένας έχει το ρόλο του. Ο κάθε παίκτης ξέρει τι είναι αυτό που μπορεί να προσφέρει και τι είναι αυτό που πρέπει να θυσιάσει για την ομάδα. Κάνουμε πολλές συζητήσεις με τους παίκτες μας, την Κυριακή η κουβέντα είχε να κάνει με το να βρούμε τρόπους να βελτιωθούμε. Είναι λογικό να υπάρχουν διαφορές και διαφωνίες. Ούτε εγώ ήμουν εύκολος χαρακτήρας ως ποδοσφαιριστής. Αυτό που έχει σημασία είναι να πείσεις τους παίκτες να ακολουθήσουν όλοι το γενικό πλάνο. Υπάρχει μία καλή συνεργασία με τους παίκτες, δεν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα.

Οι συζητήσεις που κάνουμε, είναι ποδοσφαιρικές. Τα πράγματα είναι απλά, θα αλλάξουν όταν θα κερδίζουμε παιχνίδια και θα έρχονται επιτυχίες. Θα πρέπει να βελτιωθούμε και αυτό είναι το μοναδικό πράγμα στο οποίο πρέπει να συγκεντρωθούμε.
Οι παίκτες θα πρέπει να υπηρετήσουν το σχέδιο, είμαστε ομάδα και οφείλουμε να λειτουργούμε ως ομάδα. Θα πρέπει να θυσιάζουμε προσωπικά πράγματα για το καλό της ομάδας. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί, ανεξάρτητα από την ιεραρχία που υπάρχει. Δεν συνέβη τίποτα μεταξύ του Μέσι και του Σαράμπια».

Keywords
Τυχαία Θέματα