Σινεμά: «Για όλα φταίει το γκαζόν» στον λόφο Λυκαβηττού

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 9, ο Λυκαβηττός μεταμορφώνεται σε Drive-In Cinema για την προβολή της γαλλικής κωμωδίας «Για όλα φταίει το γκαζόν».

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο ραδιοφωνικός σταθμός En Lefko μας προσκαλεί σε μια γιορτή του σινεμά στον λόφο του Λυκαβηττού για να υποδεχτούμε μαζί το καλοκαίρι. Το πλάτωμα

δίπλα στην είσοδο του θεάτρου θα μεταμορφωθεί ξανά σε αυτοσχέδιο Drive-In για μία βραδιά, την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 9, για να απολαύσουμε τη θρυλική γαλλική κωμωδία «Για όλα φταίει το γκαζόν» της Ζοσιάν Μπαλασκό, που επανακυκλοφορεί από τη ROSEBUD.21 με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων από την πρώτη προβολή της.

Η υπόθεση της ταινίας:
Η Βικτόρια Αμπρίλ είναι η Λολί, η γλυκιά και όμορφη μητέρα δύο παιδιών, παντρεμένη με τον Λοράν... ένα σωβινιστικό γουρούνι που την απατά με την παραμικρή ευκαιρία! Όταν στη ζωή (άλλα και στο σπίτι) του ζευγαριού εισβάλει η αποφασιστική Μαριχό, η ερωτική έλξη ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι άμεση, εκρηκτική και τελείως αναπάντεχη για τον μπερδεμένο Λοράν. Η Λολί όμως έχει βρει την απόλυτη ευτυχία: τρεις νύχτες στο ίδιο κρεβάτι με τον άντρα της, τρεις με την αγαπημένη της -και την Κυριακή ρεπό!

{https://youtu.be/7No1QkM3Odw}

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα