Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντησή της για το αν έχει σχέση με τον Γιάννη Στάνκογλου

«Χρειάστηκε να κάνω μια συζήτηση με τα παιδιά μου, που δεν ήθελα να την έχω κάνει» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.Πολύ μελάνι έχει χυθεί, τις τελευταίες ημέρες, για το ενδεχόμενο ο Γιάννης Στάνκογλου να έχει σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Από την πλευρά του, ο ηθοποιός το έχει διαψεύσει και…

Το τηλεφώνημα του Γιάννη Στάνκογλου
στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Θέση για τα όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες με την ερωτική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου, πήρε την Τρίτη (05/12) και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκαλύπτοντας το τηλεφώνημα που δέχθηκε η ίδια από τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day» στον ALPHA, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Ανάμεσα στα πολλά τηλέφωνα που δέχτηκα, ήταν και του ίδιου του Γιάννη Στάνκογλου, που ήταν ο άμεσα ενδιαφερόμενος. Ήταν ιδιαίτερα ευγενής και γλυκομίλητος στο τηλέφωνο, το εκτιμώ πολύ αυτό. Μου ξεκαθάρισε ότι η απόλυτη προτεραιότητά του είναι τα παιδιά του, που είναι ο έρωτάς του, ο βασικός, ο ένας και μοναδικός».

Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη. Το όνομά του πρωταγωνίστησε στα ρεπορτάζ. Ειπώθηκε αυτό από την Τίνα αλλά μετά υπήρξε και μια συνέχεια στις τηλεοπτικές εκπομπές. Ο Λιάγκας έλεγε ότι ξέρει τη σχέση του. Θα μείνω σε αυτά που μου είπε ο άμεσα ενδιαφερόμενος, ο οποίος πολύ ευγενικά μου είπε: "Σταματίνα μου, εμένα η απόλυτη προτεραιότητά είναι τα παιδιά μου". Αν υπάρχει κάτι στην προσωπική ζωή του, θα αποφασίσει ο ίδιος πότε και πώς θα το πει. Τον ρώτησα μήπως τον είδαν κάπου έξω και μου απάντησε: “Και να έχω βγει με μια γυναίκα σε αυτό το διάστημα που είμαι χωρισμένος, δεν σημαίνει ότι είναι κάτι που μπορώ να δηλώσω ότι είναι ο επόμενος έρωτας της ζωής μου"».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σίσσυ Χρηστίδου, Γιάννη Στάνκογλου,sissy christidou, gianni stankoglou