Σμαράγδα Καρύδη: «Ακούς την καρδιά σου, το κεφάλι σου, παθαίνεις πανικό ενώπιον του κόσμου»

Η Σμαράγδα Καρύδη εξομολογήθηκε τους φόβους και το άγχος που προσπαθεί να περιορίσει και τις κρίσεις πανικού που πάθαινε στη σκηνή.Στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη και μίλησε για την απόφασή της να ανεβάσει τη θεατρική παράσταση «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη», καθώς και για…

Χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη ζήτησε on air αν υπάρχει κάποια μέθοδος για να περιορίσει το άγχος της: «Θέλω να κάνω

και μία έκκληση αν ξέρει κάποιος μία μέθοδο, έναν τρόπο να καταλαγιάσει το άγχος γιατί όλα βγαίνουν κανονικά, γίνονται όλα. Δεν μου χρειάζεται αυτό το παραπανίσιο άγχος, δεν το θέλω», είπε για να δείξει πόσο επηρεάζεται από αυτό.

Παλιότερα πάθαινε κρίσεις πανικού πάνω στο θεατρικό σανίδι, μάλιστα ο Λάκης Λαζόπουλος που το κατάλαβε μια φορά τη βοήθησε σημαντικά: «Τώρα το καταλαβαίνω, τώρα έρχεται και μου χτυπάει πολύ την πόρτα. Εχω αϋπνίες, έχω άγχος και δεν μου αρέσει. Δεν με βοηθάει σε τίποτα το άγχος. Δεν το χρειάζομαι για να ενεργοποιηθώ, ενεργοποιούμαι και μόνη μου. Τώρα δεν με απασχολεί να το πω και να το καταλάβουν όλοι, το μοιράζομαι το πρόβλημα, απλά θέλω και να το λύσω.

Ακούς την καρδιά σου, το κεφάλι σου, τα χαρακτηριστικά δηλαδή που έχει η κρίση πανικού στη ζωή τα παθαίνεις ενώπιον κόσμου. Ο κόσμος κατάλαβε σίγουρα ότι έπαιξα άθλια, ήμουν πολύ μικρή. Μου είπε μία ωραία κουβέντα μια φορά ο Λάκης Λαζόπουλος που με είδε ότι πάω να το ξαναπάθω, μου είχε πει «σε αγαπάνε, να τους αγαπάς». Δηλαδή είναι ένα κλικ στον εγκέφαλο που λέει ότι βγαίνω με αγάπη, γιατί αυτό διαλύει όλους τους φόβους. Δεν βγαίνω ούτε με άμυνα ούτε με επίθεση, βγαίνω αυτή που είμαι», εξήγησε για όσα της συνέβαιναν την ώρα που ήταν στη σκηνή.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα