Σοφία Κουρτίδου - Γιάννης Σεβδικαλής: «Είμαστε ευγνώμονες κάθε μέρα για αυτό που ζούμε»

Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής μίλησαν στο Στούντιο 4 για τη σχέση τους.Τη Σοφία Κουρτίδου και τον παραολυμπιονίκη Γιάννη Σεβδικάλη φιλοξένησε το Στούντιο 4 την Τρίτη 6/2. Η γνωστή καλλιτέχνης και περφόρμερ είναι σε σχέση με τον Γιάννη Σεβδικαλή και στην αρχή της…

Ο Γιάννης Σεβδικαλής περιέγραψε τις συνθήκες του ατυχήματος που οδήγησε στον ακρωτηριασμό: «Στην ουσία πήγα να περάσω τις γραμμές του τρένου προς την Ιερά Οδό. Ήμουν στο Γκάζι, δεν ήμουν στη δουλειά μου. Κοιτάω αριστερά και δεξιά, για να δω αν έρχεται το τρένο, όλα καλά, τίποτα. Δεν υπήρχε θόρυβος, δεν υπήρχε φύλακας,

ούτε σήμανση. Σαν να μην ερχόταν τίποτα. Όταν ξαναγύρισα το κεφάλι μου το τρένο ήταν ακριβώς δίπλα μου.

Με χτύπησε μετωπικά, με πήρε από κάτω, πέρασαν από πάνω μου δύο βαγόνια. Με κουτρουβαλούσε για 20 μέτρα και μετά σταμάτησε. Δεν είχα λιποθυμήσει και δεν πίστευα ότι ήμουν ζωντανός μετά από αυτό. Ήταν ένα θαύμα ότι έζησα, θυμάμαι τα πάντα μέχρι τη στιγμή που μπήκα στο χειρουργείο.

Είναι λίγο σουρεαλιστικό, αλλά όταν έχεις τις αισθήσεις σου θυμάσαι πράγματα που είναι σημαντικά για σένα μετά. Είναι σημαντικό γιατί ξέρω από τι γλίτωσα», είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο Γιάννης Σεβδικαλής περιγράφει το ατύχημά του:

Λίγο μετά από το ατύχημά του έγινε μια μεγάλη συναυλία σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο για να υπάρξει βοήθεια για την αποκατάστασή του. Το κόστος όπως είπε ήταν πολύ ακριβό. «Είχα τρομερή ανάγκη τότε. Και οι γονείς μου ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Στη συναυλία είχαν έρθει πάρα πολλοί τραγουδιστές, ήρθαν εθελοντικά φίλοι μου και γέμισε ο Βοτανικός που δούλευα τότε, ήμουν 21 ετών», πρόσθεσε για τη μεγάλη κινητοποίηση που τον βοήθησε να ανταπεξέλθει στη θεραπεία του.

Δείτε το βίντεο:

Η συμμετοχή του Γιάννη Σεβδικαλή στην παράσταση Όρνιθες στην Επίδαυρο:

Keywords
Τυχαία Θέματα