Σπύρος Παπαδόπουλος: Πρώτος ξανά στο Στούντιο 4 πριν την πρεμιέρα του «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι από τους αγαπημένους καλεσμένους της εκπομπής Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων μίλησε για το πρώτο επεισόδιο του «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ».Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έφερε τις εξελίξεις της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ» στο πλατό του Στούντιο 4. Το απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1 έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 4/9 στις 15:00 και…

Η ιδέα για την μεγάλη ανατροπή στη ζωή του Νικόλα, είναι πολύ ενδιαφέρουσα, όπως είπε. Ενώ όπως παραδέχτηκε

το σενάριο μέχρι το 20ο επεισόδιο που έχουν φτάσει οι ηθοποιοί, δείχνει πως η παραβατικότητα δεν έχει να κάνει με το οικονομικό υπόβαθρο.

Επίσης η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην κουβέντα που είχαν, έδωσε spoiler για τη σχέση που θα αναπτύξει με τον χαρακτήρα που υποδύεται η Τζένη Θεωνά.

Δείτε όσα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ»:

Παράλληλα ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε σε συνεργασίες του με δύσκολους σκηνοθέτες και την αντιμετώπιση που είχε ο ίδιος: «Έχω συναντήσει πολύ αυταρχικούς σκηνοθέτες και δεν μάσαγα τα λόγια μου ποτέ. Υπήρξε άνθρωπος που είπε ότι «αυτός, όσο ζω εγώ, στο ελληνικό θέατρο δεν θα δουλέψει». Δούλεψα βέβαια την επόμενη χρονιά.

Δεν τον λέω γιατί δεν ζει πια ο άνθρωπος και δεν θέλω. Δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ μας. Πήγα να κάνουμε πρόβα, τους άρεσε ο τρόπος που διάβαζα και μετά αυτός μου λέει «μήπως να τον κάνουμε αυτόν γέρο;». Του λέω, «γιατί; για ποιο λόγο; αφού δεν τον λέει έτσι μέσα και δεν μπορώ εγώ κιόλας αυτά τα ψεύτικα» αλλά απέμεινε.

Τον πήρα λοιπόν την άλλη μέρα τηλέφωνο, παρότι είχα μεγάλη ανάγκη από δουλειά, του είπα «ευχαριστώ πολύ, δεν θα έρθω γιατί δεν μπορώ εγώ έτσι να με πιέζουν» και είπε: αυτός δεν θα ξαναδουλέψει στο ελληνικό θέατρο. Τότε ήμουν 28 χρονών, θα μπορούσε να μου είχε κόψει τα φτερά αλλά δεν με τρόμαξε.

Είχα την οικοδομή για δεύτερη δουλειά οπότε, μόλις κάτι γινόταν, τσουπ πήγαινα στην οικοδομή», πρόσθεσε για τον τρόπο που προσπάθησε από την αρχή της καριέρας του να δουλέψει χωρίς πιέσεις και παράλογες απαιτήσεις.

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σπύρος Παπαδόπουλος, Πρώτος, Στούντιο 4, Κάνε,spyros papadopoulos, protos, stountio 4, kane