Στα... σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου η Καλλιθέα μετά από 18 χρόνια

Η ομάδα της Καλλιθέας εξασφάλισε μαθηματικά την άνοδο στη Super League.Στη Super League θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η ομάδα της Καλλιθέας, καθώς με το 1-1 κόντρα στα Χανιά, εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό της στα... σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Τα

Χανιά προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό του αγώνα με το γκολ του Νίλι, ωστόσο η Athens Kallithea (όπως ονομάζεται πλέον η ομάδα της Καλλιθέας), ισοφάρισε με τον Μαρότα στο 32'. Το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος και οι γηπεδούχοι πήραν τον βαθμό που χρειάζονταν για να εξασφαλίσουν την άνοδο.

Στο μεταξύ, η Ηλιούπολη νίκησε 2-1 την Καλαμάτα στο έτερο παιχνίδι της ημερας για τα playoffs του Β' Ομίλου. Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Βενάρδος (49') και Κόστα (90+3'), ενώ η «μαύρη θύελλα» είχε ισοφαρίσει προσωρινά με το πέναλτι του Ακόστα στο 62'.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Super League 2 Β' Όμιλος Athens Kallithea FC - Χανιά 1-1 Ηλιούπολη - Καλαμάτα 2-1 Ρεπό: Ιωνικός Η Βαθμολογία (σε 7 αγώνες) 1. Athens Kallithea FC 38 2. Χανιά 32 3. Ηλιούπολη 28 -6 αγ. 4. Ιωνικός 27 -6 αγ. 5. Καλαμάτα 19 -6 αγ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στα, Καλλιθέα,sta, kallithea