Συναγερμός στα Ν. Προάστια: Πυροβολισμοί σε Βούλα και Π. Φάληρο, μαχαιρώματα στην Αργυρούπολη

Τρία αιματηρά περιστατικά σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες στα νότια της Αττικής. Από τα επεισόδια υπήρξαν τραυματισμοί.Τρία αιματηρά περιστατικά σημειώθηκαν την Τρίτη στα νότια προάστια. Το ένα περιστατικό έχει να κάνει με ερωτική αντιζηλία, ενώ τα άλλα ερευνάται για το εάν πρόκειται για συμπλοκές μεταξύ συμμοριών.…

Οι εμπλεκόμενοι ηλικίας 19-21 ετών ανέφεραν στην αστυνομία πως επρόκειτο για δύο ανεξάρτητα περιστατικά, ωστόσο πραγματοποιούνται έρευνες για το εάν τελικά συνδέονται μεταξύ τους.

Νωρίτερα, στις 7.30 ώρα το απόγευμα στο Παλαιό Φάληρο,

σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες και μία γυναίκα. Ξαφνικά, εμφανίστηκε ένας άνδρας 38 περίπου ετών και άρχισε να πυροβολέι τους δύο άνδρες.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος για το επεισόδιο ήταν ερωτική αντιζηλεία. Ο 38χρονος που άρχισε να πυροβολεί έχει ένα παιδί με τη γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ η γυναίκα απειλούσε τον άνδρα πως θα πάρει το παιδί τους και θα φύγουν στην Αλβανία. Ένας από τους άνδρες που τραυματίστηκε ήταν αδερφός της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συναγερμός, Προάστια, Πυροβολισμοί, Βούλα, Φάληρο, Αργυρούπολη,synagermos, proastia, pyrovolismoi, voula, faliro, argyroupoli