Σύζυγος Παλαιοχριστιανού: «Δεν κάναμε κάτι μεμπτό, θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου»

«Είμαστε μια χρονιά», δηλώνει η σύζυγος του Παλαιοχριστιανού από την Κορινθία.«Σκοπός μου είναι να προστατέψω την οικογένειά μου προκειμένου να βρούμε εμείς και τα παιδιά την ηρεμία μας» είπε, το Σάββατο (24/02), η σύζυγος του Παλαιοχριστιανού από την Κορινθία, η…

Παλαιοχριστιανός: ««Η σύζυγός μου πρέπει να προστατεύσει την ιδιωτικότητά της»

Για τη ζωή του και τα πιστεύω του μίλησε ο 45χρονος Μανώλης από την υπόθεση με την κοινότητα Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία.

Αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα παιδιά του, είπε πως η γυναίκα του ειναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει την

ιδιωτικότητά της.

Ανέφερε ότι επέλεξε να μην γνωρίζει που βρίσκεται η γυναίκα του. «Η σύζυγος μου πρέπει να προστατεύσει την ιδιωτικότητά της και των παιδιών μου», είπε χαρακτηριστικά.

Μίλησε επίσης για τις δραστηριότητές του, την επαγγελματική του πορεία και το πρόβλημα υγείας από το οποίο πάσχει.

Όπως είπε, «έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή. Έχω μια πάθηση που είναι ανίατη. Έχω νοσηλευτεί, λαμβάνω θεραπεία. Με ωφελούσε ο καθαρός αέρας», είπε, ενώ σε κάποιο σημείο αποκάλυψε πως έχει κάνει και αντιλυσσικό εμβόλιο εξηγώντας και τους λόγους.

Για το πόστο του στον δήμο Ηλιούπολης είπε: «Στον δήμο Ηλιούπολης μπήκα μετά από μια περιπέτεια με τον πρώτο μου γάμο ήμουν πολύτεκνος, είχα τα μόρια καθώς ήταν και η μάνα μου ανάπηρη και έτσι μπήκα» και πρόσθεσε ότι «είναι κακό να μιλάνε για μένα άνθρωποι που έχω να μιλήσω 10 χρόνια όπως η πεθερά μου και ο θείος μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σύζυγος Παλαιοχριστιανού, Δεν,syzygos palaiochristianou, den