Θα παρουσίαζε η Ζενεβιέβ το Shopping Star; Η απάντηση άνοιξε σενάρια

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλά για τoν Γιώργο Καράβα και το Shopping Star πριν την πρεμιέρα του First Dates.Λίγη ώρα πριν από την προγραμματισμένη πρεμιέρα του First Dates, η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού για να δώσει λεπτομέρειες για το νέο project του Star. Μεταξύ…

Μια ακόμη ερώτηση στην οποία απάντησε θετικά κι αυθόρμητα η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν η θέση της παρουσιάστριας του Shopping Star.

Όπως είπε βλέπει πολύ θετικά τον εαυτό της σε αυτή τη θέση μετά από τη Βίκυ Καγιά. Κι ένα μεγάλο συν στην εκπομπή αυτή είναι ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος με τα εύστοχα σχολιά του που είναι μέρος της εκπομπής. «Πιστεύω ότι θα ήμουν καλή στο Shopping Star. Είναι πανέμορφη εκπομπή, το βλέπω.»

Ενώ δήλωσε πως κρατάει ελπίδες και για το Asia Express, στην περίπτωση που θα υπάρξει δεύτερη σεζόν. Ο κόσμος τη σταματά στον δρόμο και τη ρωτά γι'αυτό και της αρέσει που δεν την ταυτίζουν πια μόνο με το GNTM.

Όσα είπε για το Shopping Star:

Για το πρώτο επεισόδιο του First Dates είπε πως τα ραντεβού κρατούν μέχρι και δύο ώρες για τα ζευγάρια που συμμετέχουν και το ερώτημα παραμένει: «Θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού;».

Τα σχόλια για το First Dates:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζενεβιέβ, Shopping Star,zeneviev, Shopping Star