Θάνατος αστυνομικού στου Ρέντη: Ταυτοποιήθηκαν τουλάχιστον 20 – Σχηματίζεται δικογραφία για εγκληματική οργάνωση

Οι έρευνες της Αστυνομίας έδειξαν την ιεραρχία, δηλαδή ποια άτομα είχαν ηγετικό ρόλο κατά τα επεισόδια στου Ρέντη.Τουλάχιστον 20 άτομα, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (27/12), φαίνεται πως έχουν ταυτοποιηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια, που σημειώθηκαν στις 7 Δεκεμβρίου στην περιοχή του…

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον Γιώργο Λυγγερίδη

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από

τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), σήμερα, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, και ώρα 12:34 μ.μ.».

Χθες «γιόρτασε» τα τελευταία του γενέθλια

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή και την καλή φυσική κατάσταση που διέθετε, ο 31χρονος υπέκυψε, την Τετάρτη (27/12), στα τραύματά του, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στις 12:34 μ.μ., μία ημέρα μετά τα γενέθλιά του.

Άλλωστε, η οικογένειά του, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κάνει έκκληση στους γιατρούς να κάνουν προσπάθειες να τον ξυπνήσουν σήμερα (27/12) και όχι χθες (26/12), ανήμερα των γενεθλίων του. Δυστυχώς, όμως, έμελλε να είναι και τα τελευταία του.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που είχε εκδοθεί πριν από περίπου πέντε ημέρες, οι γιατροί περίμεναν να καθαρίσει ο οργανισμός του από τα κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου, αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, να προχωρήσουν σε τεστ νευρολογικής λειτουργίας. Υπενθυμίζεται πως, αρκετές ημέρες πριν, είχαν προχωρήσει στον ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του.

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού

Η εξόδιος ακολουθία για τον 31χρονο αστυνομικό θα γίνει την Παρασκευή (29/12), στις 13:30, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη. Ακολούθως, η κηδεία του Γιώργου Λυγγερίδη θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θάνατος, Ρέντη, Ταυτοποιήθηκαν, 20 – Σχηματίζεται,thanatos, renti, taftopoiithikan, 20 – schimatizetai