Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο του γιου του Αργύρη Ντινόπουλου

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου, Βασίλης, πιθανότατα υπέστη υπογλυκαιμικό σοκ, το οποίο τον οδήγησε στον θάνατο. «Θα τον θυμόμαστε για την αγάπη του για τον κινηματογράφο», αναφέρει σε ανάρτησή του το ΕΚΚ.Τον θάνατο του γιου του, Βασίλη, θρηνεί ο δημοσιογράφος, πρώην υπουργός Εσωτερικών και επί χρόνια δήμαρχος Βριλησσίων, Αργύρης Ντινόπουλος. Ο γιος του βρέθηκε νεκρός
στον καναπέ του σαλονιού του διαμερίσματός…

Ο 33χρονος Βασίλης Ντινόπουλος, γνωστός ως Vasilis Din, γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Σε μικρή ηλικία είχε διακριθεί στο παρκούρ.

Επίσης, ασχολήθηκε και με τις πολεμικές τέχνες, μεταξύ των οποίων το καράτε και το καποέιρα, πριν οδηγηθεί προς τον κινηματογράφο.

Τα βήματά του ξεκίνησαν όταν δούλεψε ως ηθοποιός και επαγγελματίας κασκαντέρ σε διαφημίσεις, ταινίες μικρού μήκους και μουσικά βίντεο κλιπ. Στη συνέχεια, ο Βασίλης Ντινόπουλος εργάστηκε κυρίως πίσω από τις κάμερες, στην παραγωγή και τη διαχείριση χώρων (location management). Εργάστηκε σε διαφημίσεις και ταινίες, ενώ έλαβε και βραβεύσεις για τη δουλειά του.

Οι φίλοι και οι συγγενείς του θα τον αποχαιρετήσουν αύριο, Τετάρτη 4/5, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, στις 09:30.

{https://www.facebook.com/vasilis.din/posts/5733729046656050}

Το «αντίο» του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου με ανάρτησή του στο Facebook αποχαιρέτησε με θλίψη τον Βασίλη Ντινόπουλο, τον οποίο είχε βραβεύσει ως καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar το 2020 στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα.

«Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για τον κινηματογράφο, αλλά και για το πάθος του να αναδειχτεί και να πιστωθεί ο ρόλος των location managers» αναφέρει μεταξύ άλλων το ΕΚΚ.

{https://www.facebook.com/greekfilmcentre/posts/2207270369435221}

Keywords
Τυχαία Θέματα