Την παράσταση «έκλεψε» ο Κασσελάκης: Όσα έγιναν στο «Θέατρο Άλφα»

Τα μηνύματα πίσω από την εμφάνιση - έκπληξη του Στέφανου Κασσελάκη και η αναφορά του Διονύση Τεμπονέρα.Μια πολυσυζητημένη εκδήλωση, η οποία εδώ και μέρες είχε απασχολήσει για τη σημασία που της προσέδιδαν και είχε πυροδοτήσει έντονες συζητήσεις σχετικά με τον χαρακτήρα της Κεντροαριστεράς έλαβε μια απρόοπτη…

Αξιοσημείωτη ήταν και η αναφορά του Διονύση Τεμπονέρα, στην έναρξη της τοποθέτησής του, καθώς χαιρέτησε την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας πως με την παρουσία του στην εκδήλωση, «αποδεικνύει πως δεν μπορεί

να γίνεται μια συζήτηση που να αφορά τον προοδευτικό χώρο και να λείπει ο ΣΥΡΙΖΑ» αλλά και πως «αυτή η συζήτηση δεν αφορά μόνο πρόσωπα αλλά κόμματα».

Σε κάθε περίπτωση, σε όλη αυτή την υπόθεση που περιβάλλει την Κεντροαριστερά και το μέλλον της, καταλύτης των εξελίξεων στον χώρο θα είναι το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης του Ιουνίου.

Το μεσημέρι η ΠΓ

Σε αυτό το κλίμα συνεδριάζει το μεσημέρι στις 2:30 η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ερωτηματικό αποτελεί αν θα συζητηθεί ή σχολιαστεί η επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη να βρεθεί στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά χθες το βράδυ στο θέατρο «Άλφα».

Καθώς πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ μετράει αντίστροφα για την διεξαγωγή του Συνεδρίου του (23-25 Φεβρουαρίου) την Πολιτική Γραμματεία αναμένεται να απασχολήσει έντονα το ζήτημα της εκλογής νέων συντονιστικών των οργανώσεων, Νέων Νομαρχιακών και αντιπροσώπων για το Συνέδριο, το προσεχές Σαββατοκύριακο. Καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά ενόψει του Συνεδρίου στο τραπέζι θα συζητηθεί αν η ψηφοφορία για τους σύνεδρους το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στις Οργανώσεις Μελών θα γίνει αποκλειστικώς διά ζώσης ή και ηλεκτρονικώς. Η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι να υπάρχει παράλληλα με την φυσικά παρουσία η δυνατότητα και για ηλεκτρονική ψηφοφορία, ωστόσο, έχουν καταγραφεί επιφυλάξεις ως προς το τεχνικό κομμάτι της διαδικασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης, Όσα, Θέατρο Άλφα,kasselakis, osa, theatro alfa