Τραγωδία στην Άρτα: Η πρώτη συνάντηση των γονιών του βρέφους - Έκλαιγαν αγκαλιασμένοι

Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να καταφέρουν να φέρουν μαζί τους γονείς στο νοσοκομείο της Άρτας.Την πρώτη τους συνάντηση στο νοσοκομείο είχαν οι γονείς του άτυχου βρέφους που πέθανε στο αυτοκίνητου του πατέρα του στην Άρτα. Η τραγωδία με το μωρό συνέβη όταν ο πατέρας…

Αγκαλιάστηκαν και έκλαιγαν οι γονείς του βρέφους

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν ήταν συγκλονιστικές. Οι δυο τους με το που συναντήθηκαν αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε λυγμούς. Ο 37χρονος και η 27χρονη, η οποία είναι σε τραγική κατάσταση και σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της, έμειναν μαζί

για ένα τέταρτο, ήταν αγκαλιασμένοι και έκλαιγαν για την απώλεια του βρέφους τους. Το κλίμα ήταν φορτισμένο και όσοι ήταν μπροστά με δυσκολία συγκρατούσαν τα δάκρυά τους.

Το ζεύγος παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο ήρθε στον κόσμο το μωρό τους. Γνωρίστηκαν στη δουλειά, καθώς εργάζονται στον ίδιο χώρο και πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Ο 37χρονος, ο οποίος παραμένει φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, θα οδηγηθεί αύριο, Παρασκευή, ενώπιον του ανακριτή με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης.

Πώς μία καμπίνα αυτοκινήτου γίνεται «καμίνι» σε μισή ώρα

Η θερμοκρασία μέσα σε ένα αυτοκίνητο μπορεί να ανέβει μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Μέσα σε 10 λεπτά η διαφορά είναι εμφανής. Τι κι αν το θερμόμετρο δείχνει 36,2 βαθμούς Κελσίου, η ατμόσφαιρα φαντάζει αποπνικτική.

Στα 25 λεπτά ξεκινά η αδυναμία και η ζαλάδα, ενώ η δυσκολία στην αναπνοή είναι εμφανής. Στα 30 λεπτά η θερμοκρασία είχε φτάσει στους 37 βαθμούς Κελσίου.

Το ανατριχιαστικό είναι πως τα μωρά στην ηλικία που ήταν το άτυχο βρέφος έχουν την τάση να ανεβάζουν γρηγορότερα θερμοκρασία του σώματος συγκριτικά με τους ενήλικες.

Είναι συγκλονιστικό ότι μέσα σε 10 λεπτά από τη στιγμή που μπαίνει μέσα στο αμάξι η θερμοκρασία ανεβαίνει κατά 7 βαθμούς και φτάνει στους 40.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες περισσότερα από 1.050 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους τα τελευταία 30 χρόνια με αυτό τον μαρτυρικό και βασανιστικό τρόπο.

Πώς έπαθε θερμοπληξία το μωρό

Μιλώντας στο MEGA ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης εξήγησε πως έπαθε θερμοπληξία το 5,5 μηνών βρέφος στην Άρτα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστής, όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει η θερμορύθμιση του σώματος διατηρεί τη θερμοκρασία εσωτερικά σταθερή, ωστόσο αυτή η λειτουργία υπολείπεται στα παιδιά.

Μέσα σε λίγα λεπτά ή ακόμα και ώρα ο οργανισμός χάνει την ικανότητά του να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του εσωτερικά, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν επιπλοκές, όπως καταστροφή νευρικού ιστού και των μυών, βαριές ηλεκτρολυτικές διαταραχές που με τη σειρά τους προκαλούν διαταραχή συνείδησης και καρδιακή ανακοπή, επιφέροντας τον θάνατο.

Ο κ. Γαλεντέρης εκτίμησε πως υπό τις συνθήκες που επικρατούσαν το βρέφος άντεξε δύο ώρες μόνο στο αυτοκίνητο προτού ξεψυχήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα