Τι λένε για τον τρόπο ζωής τους σε λαγούμια το ζευγάρι που συνελήφθη στην Κορινθία

Στο φως της δημοσιότητας το «λαγούμι» στο οποίο ζει η οικογένεια στα Τρίκαλα Κορινθίας.Εντύπωση προκαλεί η υπόθεση της οικογένειας που ζει στα Τρίκαλα Κορινθίας, σε πρωτόγονες συνθήκες ενώ η συγκεκριμένη κοινότητα αποτελείται από ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται «παλαιοχριστιανοί» και όχι Έλληνες. Σε δηλώσεις που…

Όταν ρωτήθηκε αναφορικά με την δομή της κατοικίας τους, η Σεβαστή Καλαϊτζιδάκη είπε: «Δεν μένω σε σπηλιά, μένω σε δεντρόσπιτο, καθώς είναι φτιαγμένο από κορμούς, λάσπη και χόρτα.

Ψάχναμε χρόνια να μείνουμε μακριά από την φασαρία της πόλης. Ο χώρος είναι ιδιωτικός και περιφραγμένος. Μαζί μας μένουν κι άλλες οικογένειες, είμαστε κοινότητα. Στο σύνολο είμαστε περίπου 10 άτομα».

Μιλώντας αναφορικά με την εκπαίδευση των παιδιών τους και την κοινωνικοποίησή τους σχολίασε πως «και στην εκκλησία πηγαίνουν και σε εκδηλώσεις πηγαίνουν και σε συγγενείς και σε φίλους. Ξέρουμε τους χωριανούς, πηγαίνουμε εκδρομές, δεν τα έχουμε κρυμμένα».

Δείτε το βίντεο:

Όσοι ζουν εκεί έχουν φτιάξει κοινότητα, ενώ η παρουσία τους έγινε γνωστή μετά από μία μήνυση που τους έγινε για έναν εμπρησμό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έκαψαν ένα αυτοκίνητο, που άνηκε σε έναν άνδρα, που οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι είναι «λαθροθήρας». Φέρεται, λοιπόν να είχε σκοτώσει ένα γουρούνι και τα μέλη της κοινότητας αυτής, τον ακινητοποίησαν και φώναξαν την αστυνομία.

«Στην αρχαία Ελλάδα τα τόξα θεωρούνταν ντροπή, είχαν δόρατα οι αρχαίοι Έλληνες. Επί Ρωμανίας, επειδή είμαστε Ρωμιοί εμείς, που σημαίνει όχι Έλληνες, ήρθε το τόξο στο Βυζάντιο. Το τόξο λοιπόν το έχουμε και στον θυρεό μας, το οποίο μας διαφοροποιεί από τους Έλληνες. Είναι ένα τεχνούργημα, το φτιάχνουμε με παραδοσιακό τρόπο και δεν το αντιμετωπίζουμε ως όπλο, είναι σημάδι του πολιτισμού μας», πρόσθεσε ο 45χρονος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίκαλα Κορινθίας, Βίντεο, - Τα,trikala korinthias, vinteo, - ta