Τσοχατζόπουλος: Ηχητικό ντοκουμέντο λίγο πριν τον θάνατο - «Είχε σκοπό να με καταστρέψει!»

Oι σκέψεις του Άκη Τσοχατζόπουλου όταν αποκλήρωνε τα παιδιά του στην πρώτη διαθήκη.Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η χειρόγραφη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, αλλά και ηχητικό ντοκουμέντο με τις επιθυμίες του πρώην υπουργού όσον αφορά στη διαχείριση περιουσιακών
στοιχείων τα οποία έχει…

«Είχε σκοπό να με καταστρέψει!»

Παράλληλα, ο ΑΝΤ1 μετέδωσε ηχογράφηση στην οποίαν ο Άκης Τσοχατζόπουλος ακούγεται να κατηγορεί συγγενικό του πρόσωπο. Είναι ένα από τα ηχητικά που είχε καταγράψει ο πρώην υπουργός για να εξηγήσει ποιους και γιατί αποκληρώνει στις διαθήκες του. Τα ηχητικά αυτά φέρεται ότι είχαν ηχογραφηθεί λίγους μήνες προτού πεθάνει.

«Είχε βάλει σκοπό να με κυνηγήσει. Να με διαβάλει, να με υπονομεύσει και να με καταστρέψει. Γι’ αυτό κέρδισε την απόρριψη, την καταδίκη και την καταγγελία απ’ όλους», ακούγεται να λέει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Ίσως να αναφέρεται στην ξαδέρφη του, ίσως και όχι, ίσως να αναφέρεται και σε πιο συγγενικό του πρόσωπο», δήλωσε ο Ν. Αλεξανδρής. «Ας μην βιαστούμε. Και οι τρεις διαθήκες δεν θα αφήσουν αμφιβολία ότι ζούσε, όπως είχε πει, χάρη στις προσπάθειες της γυναίκας του και του γιου του», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα