Τζέιμς Καφετζής: Ποταμός για όσα γίνονται στο Survivor 2024 - Ποιοι έκλεβαν και τι κόπηκε στο μοντάζ

Ο Τζέιμς Καφετζής απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που έστειλαν οι τηλεθεατές για το Survivor 2024.Ο Τζέιμς Καφετζής βρέθηκε στο πάνελ της Φαίης Σκορδά κι έδωσε τις απαντήσεις που ήθελαν όλοι για όσα γίνονται στο Survivor 2024. Ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας του ριάλιτι…

Ενώ έκανε λόγο για τα τρόφιμα που τους έδιναν πριν από κάθε συμβούλιο και το περιστατικό που

τον έκανε να φύγει για τρεις ημέρες: «Κάποιες φορές μας έδιναν κάποια ρύζια πριν από τα συμβούλια. Εγώ επειδή ήθελα να χάσω κιλά, τα έβαζα στην τσάντα μου να τα φάω όταν πεινούσα. Ο σεκιουριτάς το άνοιξε και το έριξε. Τους είπα ότι θα πάω να πάρω φαγητό.

Βρήκα ένα ρύζι, πέτυχα τον Φάνη με τον Γιάννη και την Ασημίνα. Η Ασημίνα πήγε στην παραγωγή να της πει να μας δώσει. Και ήρθε η παραγωγή και λέει ότι εφόσον κλέψατε θα φάτε ένα εβδομαδιάτικο. Αλλά άλλο τρώει ο Φάνης και άλλο εγώ και τους είπα φεύγω από το παιχνίδι. Με πήγαν στο ξενοδοχείο τρεις μέρες, ήρθαν, τα βρήκαμε και ξαναγύρισα», είπε για το διάτημα που ο Τριαντάφυλλος είχε ενημερώσει πως ο Τζέιμς βρίσκεται στο ξενοδοχείο και θέλει να φύγει.

Η εξαφάνιση του Τζέιμς από το Survivor 2024:

Συνέχισε και για άλλα περιστατικά ανάμεσα σε παίκτες και παραγωγή του Survivor 2024: «Υπάρχουν κανόνες αλλά δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ! Όλοι έκλεβαν αλλά δεν ρουφιάνευα! Γενικά πολλές ατάκες που έλεγα δεν παίζαμε. Γιατί μου το είπε η παραγωγή ότι το είχα πάρει στο χαβαλέ και μου έκοβαν ατάκες.

Είχα πει για τον ντελιβερά ότι την Ασημίνα και την Κατερίνα τις ξέρουν με το όνομά τους. Και η άλλη ατάκα ήταν όταν ήμουν στην μπλε και είπα στον Λιανό ότι έχουμε την τετράδα του τελικού. Έκανα skip την Ασημίνα και είπα τον Ρικουνάκη και μου το έκοψαν κι αυτό», πρόσθεσε ο Τζέιμς Καφετζής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζέιμς Καφετζής, Ποταμός, Survivor 2024 - Ποιοι,tzeims kafetzis, potamos, Survivor 2024 - poioi