Βαρβάρα Κίρκη: Έκκληση να βρεθεί ο μάρτυρας που είδε τον Θέμη Αδαμαντίδη να τη χτυπάει

Τι αναφέρει η πρώην σύντροφος του Θέμη ΑδαμαντίδηΈκκληση στον κόσμο να μιλήσουν οι μάρτυρες που ήταν μπροστά στον ξυλοδαρμό της από τον από τον γνωστό τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, απηύθυνε η πρώην σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη μέσω της…

Τι λέει η πλευρά του Αδαμαντίδη για το βίντεο

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, το βράδυ της Δευτέρας (04/07) και μεταξύ άλλων τόνισε πως στο επίμαχο βίντεο το οποίο έχει δει το φως

της δημοσιότητας δεν είναι ο πελάτης του αυτός που κλωτσά τη νεαρή γυναίκα.

«Ούτε το βίντεο ούτε κάποιο άλλο στοιχείο έχει κατατεθεί, και σήμερα μάλιστα στη δικογραφία δεν υπήρχε τίποτα, όλα αυτά που διαρρέουν είναι αναληθή» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Αναφερόμενος στην αναβολή της δίκης, ο ποινικολόγος είπε ότι: «Ο λόγος ήταν η απουσία της μηνύτριας με την δικαιολογία ότι δεν έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, που ενώ της έχει παραγγελθεί δεν έχει πάει ακόμη για την ολοκλήρωση των εξετάσεων αυτών».

«Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω»

Σε χθεσινές τις δηλώσεις η Βαρβάρα Κίρκη είχε μιλήσει και πάλι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η σύντροφός του Θέμη Αδαμαντίδη, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς στο τηλέφωνο.

«Με τον Θέμη ήμασταν μαζί ενάμιση χρόνο. Συνέχεια με χτύπαγε, από ζήλεια, είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω, απλά είναι τα πράγματα. Βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια, προσπάθησα, ήμουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα. Τον αγαπάω! Αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά, ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχει παράνοιες, ότι φλέρταρα με όλο τον κόσμο, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ήταν λάθος μου που τα ανεχόμουν, αλλά τον αγάπησα. Όλοι μου έλεγαν να φύγω», είπε αρχικά η Βαρβάρα Κίρκη για να ολοκληρώσει: «Δεν θέλω λεφτά από τον Θέμη. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Ίσως τον αγάπησα περισσότερο απ’ ότι μ’ αγάπησε αυτός. Με ζήλευε παθολογικά, αλλά όλα έχουν ένα όριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα