Βασιλιάς Κάρολος: Η στιγμή που τον ειδοποίησαν ότι πεθαίνει η Ελισάβετ

Πώς ο Κάρολος έμαθε για την επιδείνωση της υγείας της Ελισάβετ.Το παρασκήνιο για το πώς ο Βασιλιάς Κάρολος πληροφορήθηκε για την επιδείνωση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ, αποκάλυψε την Παρασκευή (16/9) ένας δημοσιογράφος διαπιστευμένος στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Σύμφωνα με…

Η προσωπική περιουσία του βασιλιά Καρόλου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Forbes, η προσωπική περιουσία της βασίλισσας Ελισάβετ που πλέον περνάει στα χέρια του γιου της, ανέρχεται στα

500 εκατ. ευρώ.

Στην προσωπική περιουσία του νέου βασιλιά πλέον προστίθενται οι ιδιωτικές κατοικίες της Ελισάβετ, δηλαδή το αγαπημένο της κάστρο στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας και τη βασιλική κατοικία στο Σάντριχαμ της Ανατολικής Αγγλίας, στην οποία υπάρχει και μία φάρμα βασιλικών αλόγων.

Ο νέος ηγεμόνας του Ηνωμένου Βασιλείου πρόκειται επίσης να κληρονομήσει την τεράστια προσωπική συλλογή έργων τέχνης της βασίλισσας, τα πανάκριβα κοσμήματα και στέμματά της, καθώς και όλες της τις προσωπικές επενδύσεις.

Σημειώνουμε ότι ο Κάρολος δεν θα χρειαστεί να πληρώσει κανένα απολύτως φόρο, μετά από μία συμφωνία που είχε συνάψει η βασίλισσα Ελισάβετ με την κυβέρνηση, για την εξαίρεση του φόρου μεταβίβασης περιουσίας από τον ένα ηγεμόνα στον άλλον, το 1993.

Από την άλλη, ο Βρετανός μονάρχης θα μεταβιβάσει στο γιο του Ουίλιαμ την περιουσία που μέχρι τώρα διέθετε ως πρίγκιπας της Κορνουάλης και της Ουαλίας, η οποία μόνο πέρυσι του απέδωσε 27 εκατ και συνολικά ανέρχεται στα 1,2 δισεκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα