Βασίλης Ζούλιας: Τα γυρίσματα για το Neflix και η φωτιά στο ατελιέ

«Πόσο θα ήθελα αυτό να ήταν ένας πρωταπριλιάτικο αστείο», έγραψε ο Βασίλης Ζούλιας για τη φωτιά στο ατελιέ του.Τα γυρίσματα ενός teaser για μια νέα σειρά του Netflix απέβησαν μοιραία, το απόγευμα της Κυριακής (31/03), καθώς έτσι φαίνεται πως προκλήθηκε η φωτιά στο ατελιέ του σχεδιαστή μόδας, Βασίλη…

Δυστυχώς, τα αναμμένα κεριά έκαψαν τα υφάσματα που υπήρχαν στο ατελιέ του Βασίλη Ζούλια, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να επεκταθεί και στον υπόλοιπο

χώρο, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, το ατελιέ τυλίχθηκε στις φλόγες λίγο μετά τις 17:00 και για την κατάσβεση της φωτιάς συνολικά επιχείρησαν 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια για τη φωτιά

«Πόσο θα ήθελα αυτό να ήταν ένας πρωταπριλιάτικο αστείο», έγραψε ο Βασίλης Ζούλιας, τη Δευτέρα (01/04), σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook, αναφερόμενος στην πυρκαγιά που έκαψε το ατελιέ του.

Μάλιστα, σε σχετικές δηλώσεις του στο OK!, ο Βασίλης Ζούλιας ανέφερε: «Είμαστε όλοι καλά. Η ανθρώπινη ζωή είναι αυτή που έχει αξία και τα υπόλοιπα φτιάχνονται. Ήρθε άμεσα η πυροσβεστική και η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο. Από τα 700 τ.μ. που είναι ο συνολικός χώρος, κάηκαν τα 35 τ.μ. Δεν κάηκε όλο το ατελιέ μου. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει κάποιος απολογισμός της ζημιάς που προκλήθηκε».

Keywords
Τυχαία Θέματα