Βουλγαρία: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το τροχαίο - Στη ΜΕΘ μια γυναίκα με τραύμα στο κεφάλι

Στην ΜΕΘ βρίσκεται μία γυναίκα μετά το τροχαίο του λεωφορείου στην Βουλγαρία.Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα (2/1) στη Βουλγαρία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 8 Ελλήνων τουριστών και 2 Ρουμάνων. Σημειώνεται ότι οι επιβαίνοντες είναι καλά…

Οι εικόνες από το εσωτερικό του λεωφορείου μερικά δευτερόλεπτα έπειτα από την σύγκρουση είναι τρομακτικές καθώς οι επιβαίνοντες πανικοβλήθηκαν και προσπαθούσαν να απεγκλωβιστούν, με πολλούς εξ’ αυτών να φωνάζουν.

«Ξαφνικά ακούω ένα «γκουπ» και τα θραύσματα

έπεφταν όλα πάνω στα μάτια μου. Με γρήγορα αντανακλαστικά γυρίζω πίσω και προσπαθώντας με το ένα χέρι μου κράταγα τα παιδιά, κόσμος να ουρλιάζει, ένας πανικός» είπε η κ. Βιβή Σώρρα που ήταν επιβάτης του λεωφορείου, όπως μεταφέρει το Star. «Για καλή μας τύχη είχε μια κλίση εκεί ο δρόμος και μπήκαν δεξιά σε μια αλάνα που από κάτω ήταν ποτάμι. Άλλοι να πηδάνε από τα παράθυρα, η συνοδός που καθόταν μπροστά μου χτύπησε σοβαρά – είχε αίματα η γυναίκα στο κεφάλι» πρόσθεσε.

Ο γιατρός Παναγιώτης Γράψας, μιλώντας στο κανάλι τόνισε: «Η αρχηγός του γκρουπ καθόταν μπροστά και επειδή ήταν σφοδρό το χτύπημα, είχε ένα μεγάλο θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και δεν ξέρω αν έχει κάτι εσωτερικό. Mια άλλη κυρία χτύπησε στο μάτι, ενώ κάποιοι άλλοι είχαν μικροτραυματισμούς, κάποια θλαστικά τραύματα λίγο τα πόδια τους, είναι πιο ήπια».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βουλγαρία, Συγκλονίζουν, ΜΕΘ,voulgaria, sygklonizoun, meth