«Βροχή» τα γκολ στο Καραϊσκάκης - Ο Ολυμπιακός πέρασε στο Conference League (Βίντεο)

Εκπληκτικός ο Ολυμπιακός νίκησε 5-2 την Τόπολα και θα συνεχίσει στο Conference League.  Καταιγιστικός ήταν ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση κόντρα στην Τόπολα για την τελευταία αγωνιστική του Europa League, καθώς νίκησε με 5-2 και κατέλαβε την τρίτη θέση
του ομίλου με αποτέλεσμα να…

Από το 40ο λεπτό ανέλαβε να καθοδηγήσει την ομάδα ο Ποντένσε, ο οποίος ξεκίνησε το… σόου του διπλασιάζοντας το σκορ με ένα υπέροχο πλασέ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, αφού πρώτα έκανε μερικές κλειστές ντρίπλες για να αποσυντονίσει την άμυνα. Δύο λεπτά αργότερα έγραψε το 3-0 κάνοντας μια παρόμοια κίνηση από την αριστερή πλευρά της περιοχής, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να πάρουν ένα ισχυρό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας του αγώνα.

Δείτε τα δύο γκολ του Ποντένσε:

«Βροχή» έπεσαν τα γκολ και στο δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό να σκοράρει στο 46ο λεπτό, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη και την κεφαλιά του Ρέτσου, με την μπάλα να βρίσκει αρχικά το οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια στην πλάτη του Ίλιτς πριν καταλήξει στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα η Τόπολα μείωσε με τον Τζάκοβατς να κλέβει την μπάλα, να περνάει τον Ντόη και να εκτελεί τον Πασχαλάκη για το 4-1.

Δείτε τα γκολ:

Οι Σέρβοι συνέχισαν να πιέζουν και μετά από αλλεπάλληλες αντεπιθέσεις κατάφεραν να μειώσουν σε 4-2, καθώς ο Τσίρκοβιτς έκανε το σπριντ ξεκινώντας πίσω απο την μεσαία γραμμή και με το που πήρε την μπάλα, πλάσαρε στην εστία του Ολυμπιακού για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Λίγο πριν την συμπλήρωση 70 λεπτών αγώνα ο Ολυμπιακός πέτυχε και πέμπτο γκολ, όταν ο Έσε έκανε το γύρισμα προς τον Φορτούνη κι εκείνος προσπάθησε να σουτάρει, όμως η παρέμβαση του Αραμπί στην πορεία της μπάλας ήταν καθοριστική για να καταλήξει στα δίχτυα.

Δείτε τα γκολ:

Οι αρχικές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

Μπάτσκα Τόπολα: Ίλιτς, Κρστιτς, Στόγιτς, Κόλουσιτς, Πέτροβιτς, Τσβέτκοβιτς, Ροντίν, Κούβελιτς, Μπάκοβατς, Μιλοβάνοβιτς, Τσίρκοβιτς.



Keywords
Τυχαία Θέματα