Δωρεάν όλο το χρόνο επιβάτες και αυτοκίνητα στο Καστελόριζο, θα μεταφέρει η εταιρεία του Φώτη Μανούση

07:47 7/3/2020 - Πηγή: Spoilers

Δωρεάν όλη την διάρκεια του χρόνου θα μεταφέρονται όλοι οι επιβάτες, μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες, καθώς και τα ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητα τους από και προς το Καστελλόριζο. Αυτό αποφάσισε η Ναυτιλιακή εταιρία Σαμοθράκης του Φώτη Μανούση, η οποία και θα κερδίσει τον διαγωνισμό των δύο άγονων, επιδοτούμενων γραμμών Ρόδου- Καστελλόριζου και Ρόδου-Σύμης-Χάλκης-Τήλου-Νισύρου-Κω, με το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο ΣΤΑΥΡΟΣ (πρώην ΣΑΟΣ ΙΙ) αφού είναι η μοναδική που συμμετείχε, προκειμένου να βοηθήσει τους ακρίτες του Καστελλόριζου!

Με ανακοίνωση της η εταιρίας τονίζει: Η εταιρεία μας, ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΑΦΝΙΩΤΙΣΣΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ συμμετείχε σήμερα, στο δημόσιο διαγωνισμό για την εκτέλεση της ακτοπλοϊκής γραμμής Ρόδου- Καστελλόριζου, και Ρόδου-Σύμης-Χάλκης-Τήλου-Νισύρου-Κω, με το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο ΣΤΑΥΡΟΣ. Ως μοναδικοί συμμετέχοντες και με πλήρη φάκελο, η κατακύρωση του διαγωνισμού σε μας διαφαίνεται βέβαιη. Ωστόσο, αντιλαμβανόμενοι την ανάθεση...

Το spoiler Δωρεάν όλο το χρόνο επιβάτες και αυτοκίνητα στο Καστελόριζο, θα μεταφέρει η εταιρεία του Φώτη Μανούση εμφανιστηκε πρώτα στο site Spoilers.

Keywords
Τυχαία Θέματα